None

Mesoterapia,tratament cu efecte de durata impotriva celulei

Mesoterapia este o tehnică inventată de dr. Michel Pistor, în 1952, şi constă în injectarea anumitor medicamente în mesoderm, stratul de grăsime şi de ţesuturi de sub piele. În anii care au urmat, mesoterapia a fost folosită pentru tratarea diferitelor probleme medicale, cum ar fi osteoartrita, fibromialgia, durerile cronice, depresia, anxietatea. De peste 50 de ani, peste 15.000 de medici din toată lumea au folosit mesoterapia în mod frecvent pentru diferite scopuri medicale. Practicienii din Franţa au descoperit că tehnica se poate folosi şi pentru a trata diferite probleme ale pielii, cum ar fi celulita, vergeturile, ridurile, pierderea părului şi acneea. În plus, mesoterapia poate fi asociată ca metodă pentru pierderea în greutate, mesosculptura şi îmbunătăţirea fermităţii pielii.

Procedeul constă în injectarea unor cantităţi foarte mici de medicamente, vitamine şi suplimente în stratul de grăsime al pielii, precum şi în straturile de mesodermă (straturile de la suprafaţa pielii), în scopuri cosmetice şi medicale, inclusiv pentru reducerea celulitei şi a îngrăşării.

Tratamentul poate fi început imediat după consultaţia iniţială, când veţi fi informat despre câte şedinţe aveţi nevoie. Microinjecţiile se administrează de două ori pe săptămână, de-a lungul unei perioade de 4 până la 8 săptămâni. Alături de schimbări moderate în stilul de viaţă, mesoterapia poate oferi îmbunătăţiri măsurabile, cum ar fi pierderea de până la 2 cm din circumferinţa coapselor după doar 6 şedinţe.

Avantajele mesoterapiei comparativ cu ale altor tipuri de intervenţii şi tratamente

Avantajul primordial constă în faptul că mesoterapia este o procedură noninvazivă şi, de aceea, nu implică riscurile şi efectele secundare generate de intervenţiile chirurgicale. De asemenea, tratamentul împotriva celulitei prin mesoterapie este de durată, acţionând rapid şi pe termen lung la nivelul celulelor de sub piele, spre deosebire de tratamentele cu diferite creme.

Există riscuri şi efecte secundare?

Rezultatele Mesoterapiei pot fi observate foarte rapid, iar procedura este mai sigură decât liposucţia sau alte procedee de chirurgie estetică invazivă. Efectele secundare cele mai dese ţin de apariţia unor mici vânătăi, dar acestea se pot evita şi ameliora dacă, înainte de efectuarea tratamentelor de mesoterapie, se elimină consumarea alcoolului, aspirinei şi altor antiinflamatoare. În orice caz, nu opriţi tratamentele medicamentoase decât după consultarea şi numai la sfatulul medicului dumneavoastră estetician! Dacă aveţi anumite nelămuriri, vă rugăm să le notaţi şi să le discutaţi cu medicul estetician în cadrul consultaţiei pe care o veţi programa.


Este dureroasă?

Procedura presupune un minim de disconfort, dar dacă pacientul este sensibil la injecţii se folosesc antestezice locale uşoare. În general, acest disconfort este mult mai redus decât în cazul epilării, de exemplu.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha