None

Descopera vigoarea naturala

Terapia tradiţională pentru copii isteţi şi viguroşi, adulţi rezistenţi la stress şi efort fizic, vârstnici plini de energie

In mod tradiţional se folosea uleiul de peşte pentru a feri copii de rahitism. Multe persoane adulte îşi amintesc că erau obligaţi să ia o lingură de ulei de peşte zilnic, deşi gustul nu era deloc bun şi orice mămică resposabilă  respecta cu sfinţenie această indicaţie medicală. Şi efectele benefice s-au observat de-a lungul timpului.

Uleiul din Ficat de Cod cumulează efectele acizilor graşi Omega-3 şi ale vitaminelor A şi D, fiind benefic pentru copii şi adulţi: asigură creşterea sănătoasă a dinţilor şi a oaselor, sporirea capacităţii oculare, ameliorarea simptomelor osteoporozei la adulţi şi menţinerea stării generale bune de sănătate, la orice vârstă.

Poate cel mai notabil efect este îmbunătăţirea funcţiei cognitive la copiii care au consumat constant ulei de peşte, mai ales că acum aceste produse tradiţionale au gust bun.

Corpul  uman nu poate produce acizi graşi Omega-3, EPA şi DHA, din acest motiv este important aportul prin dietă sau suplimente alimentare de bună calitate, ca Uleiul de peşte islandez.

Mecanismul prin care uleiul de peşte influenţează procesele cerebrale este complex,  observându-se că acizii graşi de tip Omega-3 din uleiul de peşte ajută la reglarea serotoninei, DHA regăsindu-se în 50% din grăsimile membranelor celulare, pe care le face mai flexibile şi mai permeabile, îmbunătăţind metabolismul celular.

De asemenea, uleiul de peşte bogat în Omega-3, prin componenta EPA, ajută la protejarea creierului de inflamaţie, prin limitarea producerii de substanţe puternic inflamatoare. Este cunoscut faptul că uleiul de peşte poate proteja arterele împotriva obturării, inima de boli şi creierul de depresie, astfel putându-se explica de ce depresia precede şi prezice adesea boala de inimă şi de ce ambele atacă de multe ori aceiaşi indivizi.

Hipocrat a spus primul: „Hrana bună pentru inimă face bine şi creierului.”

Analizele arată că pacienţii depresivi au un nivel sanguin de Omega-3 foarte scăzut.

Studii recente arată că acidul gras Omega-3 DHA este o parte constitutivă majoră a creierului

şi a lipidelor din nervi şi este vital pentru buna funcţionare a acestor ţesuturi, dovedindu-se că DHA joacă un rol decisiv în timpul sarcinii şi al dezvoltării creierului şi a oaselor copiilor mici, precum şi pentru menţinerea sănătăţii creierului la bătrâneţe.

Aşadar, pentru a satisface necesităţile creierului trebuie să furnizaţi continuu DHA, o adevărată hrană pentru creier.

Efectul antiinflamator se face simţit şi la nivelul articulaţiilor, Omega-3 diminuând ‚înţepeneala de dimineaţă’.

Acizii graşi Omega-3, DHA şi EPA sunt importanţi în toate fazele vieţii şi trebuie să constituie o parte a vieţii noastre zilnice, pentru toată viaţa.

Grăsimile furnizează cea mai mare cantitate de energie -  un gram de grăsime are 9 calorii - de peste 2 ori mai mult decât carbohidraţii şi proteinele. Un consum adecvat nu îngraşă, ci furnizează o cantitate sporită de energie, necesară exerciţiilor fizice.

Un ulei de peşte deosebit este Uleiul din Ficat de Rechin care nu con’ine Omega-3 dar sporeşte puternic  imunitatea, ajută la vindecarea rănilor, îmbunătăţind starea de sănătate şi vitalitate şi este unul dintre cele mai puternice remedii  naturale pentru combaterea răcelli, gripei şi a oboselii cronice.

Descoperă secretul vitalităţii naturale cu  ULEIUL  DE PEŞTE  PUR   ISLANDEZ.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha