4
None

Protecţie antivirală direct la poarta de intrare

Infecțiile virale se transmit în general pe cale aeriană sau prin contact cu suprafeţele infectate. Iar virusul se multiplică în mucoasa nazală și faringiană. Faringele este primul organ cu rol de barieră împotriva infecțiilor respiratorii. De aceea, ne putem proteja faringele prin aplicarea de produse naturale cu rol antiinflamator și antiviral şi de stimulare a sintezei de anticorpi în țesutul limfatic.

Sprayul Antiviral de la 3F Plantamed conține o combinație de extracte naturale din scoarță de stejar (din care se extrage quercetina) și rădăcină de lemn dulce (din care se extrage glicirizina).

Ce este glicirizina
Glicirizina este principalul ingredient activ al rădăcinii de lemn dulce. Nenumărate studii de medicină experimentală și de laborator au demonstrat incredibila capacitate a principiilor active din lemnul-dulce de a stimula imunitatea pe trei căi simultan.

  • Stimulează producția de celule ale sistemului imunitar.
  • Activează celulele cu rol în imunitate deja existente.
  • Stimulează producția de anticorpi.

Studiile care afirmă eficacitatea înaltă a acidului gliciretic împotriva virusurilor au fost publicate în cea mai renumită revistă medicală „The Lancet”, în 2003. Conform cercetărilor, substanțele nu doar că împiedică penetrarea virușilor în celulele corpului, ci atacă în mod direct „oaspeții nedoriți”.


Ce este quercitina
Pe lângă modularea imunității quercetina oferă beneficii în combaterea infecțiilor virale și bacteriene. S-a demonstrat că quercetina poate bloca replicarea rinovirusului (responsabil pentru majoritatea răcelilor obișnuite) și a virusului gripei de tip A. De asemenea virusul sincițial respirator și adenovirusul, printre altele, au fost inhibate de quercetină.

De ce Spray Antiviral de la Plantamed
De aceea recomandăm Spray Antiviral de la 3Fplantamed. Scoarța de stejar are un efect antiinflamator, astringent și antiviral. Iar rădăcina de lemn dulce inhibă aderența virală. În plus, dexpanthenolul din compoziția spray-ului stimulează cicatrizarea și vindecarea mucoasei bucale. Se recomandă pentru toată familia în perioadele de epidemie împreună cu tabletele masticabile de Esberitox sau în cure de imunizare înaintea sezonului  răcelilor și gripelor.

Toate produsele
3F PLANTAMED le găsiţi în farmacii sau, la preț de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha