30
None

Bio Active MC , produs japonez de excepie!

Am fost contactați de aparținătorii a două persoane care au folosit Bio Active MC.
Aceste cazuri sunt relatate de aparținători către distribuitorul Magazinul Paradisul Verde din Brașov

Pacient în vârstă de 78 de ani din județul Mureș, metastaze la colon, nu i s-a recomandat operația din cauza stării precare de sănătate. Familia a decis să îi administreze Bio Active MC, câte 2 pliculețe/zi, apoi câte 3 pliculețe/zi. După 4 luni, starea dumnealui s-a îmbunătățit, pofta de mâncare a revenit, durerile s-au ameliorat. Analizele uzuale au ieșit în parametri normali, urmând în continuare indicațiile medicale pentru această problemă de sănătate.
Pacientă în vârstă de 75 de ani din județul Suceava, cancer la sân, operată, a decis să ia câte 2 pliculețe/zi de Bio Active MC pentru a preîntâmpina reapariția celulelor bolnave. La investigația anuală a rezultat că markerii tumorali sunt în limitele normale (este al treilea an consecutiv de când situația s-a stabilizat, cu consumul de Bio ActiveMC).


Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

De ce Bio Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha