None

Slemol-Medicamentrul aliment si alimentul medicament

- două ipostaze posibile -

     Maladia noului mileniu – obezitatea, este caracterizată de sporirea greutăţii corporale mult peste nivelul greutăţii ideale, cu ample consecinţe asupra stării psihice şi de sănătate.

     Excesul ponderal generează numeroase probleme de sănătate precum : hipertensiunea arterială, hipercolesterolemia, diabetul, litiaza biliară, osteoartrite ale genunchilor, şoldurilor şi coloanei lombare, hernia abdominală, varicele, piciorul plat, diminuarea reflexelor motorii etc.

     Într-o societate în care aspectul estetic contează foarte mult, apariţia obezităţii a dus la apariţia unor complexe de inferioritate şi dificultăţi de integrare socială, fapt pentru care curele de slăbire drastice sau mai puţin drastice au devenit un mod de viaţă nu doar pentru cei afectaţi, cât şi pentru ceilalţi. Chiar dacă rezultatele nu au fost întotdeauna pozitive, acestea se bucură de un mare succes.

     SLEMOL este un produs natural 100%, obţinut din plante medicinale indiene cunoscute pentru temperarea poftei de mâncare. Extractul din frunze şi fructe de Garcinia Cambodgia, împreună cu alte plante ayurvedice, ajută organismul să slăbească în mod natural şi să rămână sănătos. Substanţele active împiedică transformarea glucidelor în grăsimi şi accelerează reacţiile de oxidare a zahărului. Prin stimularea arderii complete a grăsimilor şi reglarea metabolismului previne obezitatea şi tulburările asociate acesteia, îmbunătăţind astfel starea generală de sănătate. SLEMOL reduce nivelul sanguin al LDL, responsabil de accidentele cardiovasculare. Prin îmbibarea cu lichid în intestin, expandează, dând astfel senzaţia de saţietate.

     Terapia cu SLEMOL trebuie insoţită de o alimentaţie corectă: mese regulate, o dietă uşoară bazată pe fructe şi legume. Stările de furie, cele depresive şi cele anxioase au repercursiuni grave asupra organismului, de aceea este indicat ca în timpul meselor să nu se desfăşoare alte activităţi precum uitatul la televizor, cititul ziarului, etc.

     De asemenea apa este importantă pentru organism, este sanatoasă, potoleşte setea şi nu îngraşă. Un pahar de apă băut la intervale regulate aduce mari beneficii organismului.

Produsele se găsesc în toate farmaciile şi unităţile Plafar din Bucureşti şi din ţară

Star International Med www.ayurmed.ro

natural@star-ayurveda.ro Tel./Fax: 021/3139481;

021/3038044; 031/1024366

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha