None

Tratamentul prin biorezonanţă magnetică

     Conform descoperirilor ştiinţifice, organismul uman reprezintă un câmp electromagnetic.  

     Acest câmp se prezintă fie sub formă de particule electromagnetice, fie sub formă de unde (vibraţii) electromagnetice.  

     Biorezonanţa magnetică reprezintă una dintre metodele care s-au dezvoltat ţinând cont de parametrii energetici ai corpului uman.  

     Această metodă aparţine medicinei cuantice (vibraţionale) şi constă în folosirea de cuante de energie  pentru ameliorarea şi vindecarea bolilor.  

     Tratamentul prin biorezonanţă pleacă de la principiul că organismul uman este ca un câmp de energie,  emite şi absoarbe vibraţii electromagnetice.  

     Datorită acestui fenomen de emisie şi recepţie de vibraţii electromagnetice, se poate determina starea energetică a organismului (diagnosticarea), se pot testa medicamente şi se face tratamentul propriu zis.  

     Pentru rezultate favorabile, tratamentul trebuie precedat de un diagnostic, care precizează starea energetică a organismului, adică  imaginea vibratoare.  Fiecare pacient are propria sa imagine vibratoare.

     Astfel, există vibraţii ale celulelor, ţesuturilor şi ale organelor care sunt în conexiune şi în interacţiune  permanentă.  

     În starea de sănătate vibraţiile sunt armonioase, pe când în starea de boală sunt dizarmonioase.  

     Terapia prin biorezonanţă vindecă vibraţiile dizarmonioase prin reinjectarea pacientului cu propriile vibraţii, însă de manieră inversată.  

     Aceste vibraţii electromagnetice constituie atât vehiculul informaţiei, cât şi informaţia propriu-zisă, care este capabilă să influenţeze procesele biochimice şi să determine autoreglarea organismului.  

    S-a demonstrat că procesele biochimice din organism se află sub control fin electromagnetic, astfel că terapia prin rezonanţă pune în mişcare procesele de vindecare prin intermediul informaţiilor.  

     Practic, toate bolile beneficiază în proporţie variabilă de această terapie cuantică.  

    Rezultatele cele mai bune se observă în afecţiuni reumatismale (spondiloză, coxartroză, gosartroză), alergie (dermatite alergice, rinită alergică, urticarie), endocrine (hipotiroidie, hipertiroidie) infecţii localizate (sinuzite, otite, anexite, cistite), pulmonare (bronşite, BPOC), insomnii.  

     Fac excepţie de la tratament pacienţii cu stimulator cardiac, femeile însărcinate şi copiii sub 7 ani. Tratamentul prin biorezonanţă nu exclude alte metode de tratament şi reprezintă o alternativă la pacienţii alergici la medicamente sau la cei la care alte metode nu au dat rezultate favorabile.

Comentarii


Adela

Buna ziua ,\r\nva rog din suflet sa-mi spuneti daca intr-adevar metoda biorezonanta magnetica nu este indicata copiilor sub 7 ani.\r\nVa intreb deoarece fetita mea in varsta de 5 ani este alergica (IgE= 190) si cu episoade fff dese de raceli (laringo traheite, traheobronsite, bronsite asmnatiforme cu obstructie, pneumonii).\r\nAm dus-o ieri la Centrul de Consultanta Naturopata Energy Plus si a fost testata cu un aparat care functioneaza pe sistemul EIS (electroscanarea interstitiala). Din discutii am inteles ca acest dispozitiv este reglat pentru adulti. \r\nAs vrea sa stiu daca are vreo importanta acest lucru. Intentia mea este sa aflu cauzele care duc la complicarea fiecarei raceli si nu sa tratez de fiecare data doar efectele. Poate ma puteti ajuta in acest sens, adica daca exista o alta metoda de testare de acest gen. Va multumesc.\r\nCu respect, Adela Gheorghe

Aug. 10, 2012, 10:43 a.m.
2
2

Elena Spanu nutritionist si terapeut Biofdbeeack

Doamna adela puteti sa faceti fetitei aceasta investigatie. Eu cel mai tanar pacient l-am avut la 4 saptamani.. Da 4 saptamani nepotica mea.

May 9, 2014, 2:09 p.m.
3
1

Daniela

Buna ziua, as dori sa-mi spuneti, daca se poate ,cu ce tip de aparat se poate face tratarea prin biorezonanta ,a alergiilor.\r\nVa multumesc\r\nCu respect\r\n Daniela

June 11, 2014, 11:19 a.m.
2
3

Ionut Lupu

Buna ziua , As dori sa stiu daca si pt diabetul de tip 1 se poate interveni cu biorezonanta magnetica. Multumesc

May 6, 2015, 3:58 p.m.
5
3

Dr Merlas Cornel

Diabetul zaharat tip I poate fi tratat cu ajutorul aparatului de biorezonanta(Meatron 4025\r\nMetapathia Clnical)Importante sunt 2 lucruri:\r\n1-specialistul sa stie sa exploreze,sa identifice cromozomul,ADN-ul,fragmentul de adn care releva agenezia celulelor B-pancreatice.2-Trebuie asociat tratament cu DIAVIT,acesta a fost dovedit prin studii\r\naprofundate ca asigura refacerea celulelor\r\nB-pancreatice,secretoare de insulina\r\n Dr Merlas Cornel

June 12, 2015, 2:13 p.m.
3
1

ada 106

Buna seara\r\nAm 37 de ani si de 7 luni nu am menstruatie. Am hipotiroidie urmez un tratament in acest sens. Am facut 3 luni tratament cu myo sun fara rezultate.\r\nMa poate ajuta biorezonanta??

Aug. 9, 2015, 7:17 p.m.
4
1

Vlad

Bună ziua! Prietena mea a rămas cu sechele de la o encefalită. Nu poate vorbi normal, nu poate înghiți normal, îi este foarte greu să scrie și nu mai poate călca normal cu piciorul drept. Credeți că se poate rezolva ceva?

Aug. 12, 2015, 12:12 p.m.
6
3

katharina

buna ziua. de la 18-20 de ani am dureri de cap . chiar si migrene. acum am 46 de ani si parca simt si o presiune asupra capului. biorezonanta ma ajuta ? va multumesc frumos . nu am nr de telefon romanesc.

Sept. 20, 2015, 3:13 p.m.
5
4

mona

va rog sa-mi spuneti daca pt gusa polinodulara se poate face ceva?

Dec. 7, 2015, 9:47 a.m.
6
1

sofia

Buna seara ! va rog sa mi spuneti daca sepoate trata prin biorezonanta adenomul de prostate si se vindeca fara a fi necesara punctia si apoi daca este cazul evitarea operatiei. va multumesc!

Aug. 6, 2016, 10:30 p.m.
4
0

Teodorescu Dan

Doresc consultatie și tratament ptr. gonartroza, poliartrita și coxartroza incipientă și unde?

May 23, 2017, 3:34 p.m.
2
3

Mihai

Bună ziua. Va rog sa-mi spuneți dacă o coxartroza bilaterala poate fi tratata și cam care este procentajul de vindecări. Va multumesc

Aug. 16, 2017, 1:13 p.m.
6
2

marieta hosu

Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca nodulii si chist cu mai multi ,gusa polinodulara se poate trata

Sept. 1, 2017, 6:36 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha