30
None

Bio Active MC , produs japonez de excepţie !

Am fost contactați de aparținătorii a două persoane care au folosit Bio Active MC.

Iată 2 cazuri noi:
1. Domnul I.L. din județul Galați, 72 de ani, metastaze în mai multe părți ale corpului. A decis, la recomandarea unui specialist, să încerce acest produs, Bio Active MC Oyama Agaricus între două investigații, căci starea dumnealui se degrada. Domnul acuza dureri în tot corpul, o stare generală rea, lipsă de energie, lipsă de poftă de mâncare. I-au fost recomandate câte 3 pliculețe/zi, raportat la diagnostic, înălțime și greutate. Astfel, după primele 10 zile de administrare, a constatat că pofta de mâncare a revenit parțial, că se poate odihni noaptea, astfel încât ziua are mai multă energie. După mai multe zile a observat că durerile s-au ameliorat și starea generală s-a îmbunătățit. După investigațiile pe care le va face în cursul lunii februarie, ne va contacta pentru a ne comunica rezultatul obținut.

2. Domnul V.S. din județul Prahova, 75 de ani, tumoră pe esofag. În urma confirmării diagnosticului, medicul specialist i-a recomandat o serie de analize pentru a putea începe chimioterapia. Deoarece rezultatele analizelor au arâtat că organismul este prea slăbit pentru terapia recomandată, pacientul a decis să ia Bio Active MC Oyama Agaricus, câte 3 pliculețe/zi, pentru o perioadă. După 2 luni a refăcut analizele și acestea nu numai că erau în parametri, dar și starea dumnealui generală s-a schimbat în bine. În urma unei investigații ulterioare, urmează a se determina dacă și cât este nevoie de chimioterapie, în noul context.


Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

De ce Bio Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Olariu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha