60
None

Grijă pentru cele mai intime nevoi ale femeii

În anul 2024, când vine vorba de sănătate, nu ar trebui să mai existe jenă sau subiecte tabu. Cu atât mai mult atunci când vine vorba de sănătatea intimă, care nu ar trebui ignorată din cauza unor prejudecați de modă veche. Știai că orgasmele regulate vin cu avantaje incredibile pentru sănătatea pe termen lung.* Echilibrul, energia și frumusețea vin din interior și se reflectă în exterior.

Dispozitive de masaj intim de la INTIMINA™
Dispozitivele de masaj intim de la Intimina îți oferă o modalitate excelentă de a te relaxa și de a te bucura de întregul potențial al corpului tău.
Cele 4 variante de produse, de care te poți bucura singură sau împreună cu partenerul, te ajută să îți explorezi corpul, oferind în același timp opțiuni sigure pentru plăcerea personală.
Întreaga gamă a dispozitivelor de masaj intim este fabricată din silicon moale de calitate medicală, cu moduri de vibrație atent dezvoltate și un design discret, dar precis din punct de vedere anatomic.
Există multe avantaje legate de plăcerea sexuală și de sănătate, astfel încât utilizarea acestora îmbunătățește lubrifierea vaginală, fluxul sanguin și elasticitatea. Orgasmele pot ajuta la reducerea durerii, la creșterea încrederii și ajută la o mai bună cunoaștere a corpului. Pe lângă faptul că este o modalitate excelentă de a susține ritmul cardiac la un nivel sănătos, plăcerea sexuală ajută la menținerea estrogenului, principalul hormon sexual feminin, la niveluri echilibrate.

Fă cunostință cu dispozitivele pentru masaj intim
Kiri™ este potrivit pentru femeile care preferă stimularea externă. Are o formă elegantă, minionă, care este perfect conturată pentru corpul feminin. Controlat intuitiv cu o interfață blocabilă cu 3 butoane, vibrațiile puternice sunt foarte silențioase pentru o discreție deplină.
Raya™ este un aparat de masaj personal proiectat cu o formă curbată în mod natural pentru stimulare externă și internă - controlat intuitiv cu o interfață blocabilă cu 3 butoane. Excelent pentru a vă explora sănătatea și plăcerea sexuală.
Femeile care doresc să se bucure de o stimulare internă țintită vor opta pentru Celesse™
cu forma sa unică curbată și vârful neted și aplatizat. Dispozitivul pentru masaj intim din silicon moale și mătăsos este modelat pentru a oferi vibrații țintite direct în punctul G. De asemenea, oferă opțiunea unui masaj extern satisfăcător și poate fi utilizat pe tot corpul cu vârful inversat.
Kalia™ este un aparat de masaj intim pentru cupluri cu un design frumos, destinat a fi purtat de femei în timpul actului sexual. Acoperit cu  silicon ultra-moale și flexibil, acesta realizează vibrații silențioase ce sporesc plăcerea internă și externă pentru ambii parteneri. Accesoriul perfect pentru a explora împreună un alt nivel al intimității.
Bucură-te de o relaxare discretă cu dipozitivele de masaj intim rezistente la apă, silențioase și sigure pentru corp!
Gama Intimina, este dedicată tuturor aspectelor legate de sănătatea intimă a femeilor, cuprinzând produse pentru fiecare etapă a vieții, de la prima menstruație până dincolo de menopauză.
Pentru a facilita accesul femeilor la informații și soluții eficiente pentru toate nevoile lor, în ceea ce privește sănătatea intimă, produsele sunt disponibile online pe site-ul
www.farmaciadux.ro, fiind distribuite în România de către Dux MD Pharma Solutions.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha