30
None

Biocosmosul Frumuseții

O călătorie între știință și inovație pentru medicii dermatologi

În lumea medicală, dermatologia este o disciplină fascinantă care se află într-o evoluție continuă. Cu fiecare zi ce trece, cercetătorii și specialiștii din domeniul dermatologiei descoperă noi modalități de a îmbunătăți sănătatea și frumusețea pielii. Pentru a se menține la curent cu aceste schimbări rapide și pentru a se familiariza cu cele mai recente inovații din industria cosmetică, am creat pentru medicii dermatologi rezidenți din România oportunitatea de a participa la evenimentul "Biocosmosul Frumuseții”, susținut în cea mai nouă locație Crisia Farm din șos. Mihai Bravu, în data de 4 octombrie.
Acest eveniment, care își propune să aducă împreună specialiști de top din domeniul dermatologiei și al cosmeticelor, are ca scop să ofere tinerilor medici o perspectivă complexă asupra modului în care știința și inovația se întâlnesc atunci când vine vorba de sănătatea și frumusețea pielii. În cadrul evenimentului, tinerii medici vor aprofunda și dezvolta abilități practice și vor interacționa cu lideri de opinie din domeniu.
Unul dintre momentele-cheie ale evenimentului va fi prezentarea doamnei Prof. Univ. Dr. Anca Dragomirescu despre "Nutricosmetice antiaging – între Marketing și Evidențe Științifice". Această prezentare va aborda subiectul complex al nutricosmeticelor, oferind o privire critică asupra acestui domeniu și a evidențelor științifice care susțin eficacitatea acestora.
De asemenea, Farmacist Daniela Malaroiu, fondator Cremeria va discuta despre "Provocările Dezvoltării unui Brand de Cosmetice". Această prezentare va dezvălui aspectele-cheie ale construirii și menținerii unui brand de cosmetice într-un mediu competitiv, oferind medicilor rezidenți o perspectivă valoroasă asupra industriei.
În calitate de farmacist și organizator al evenimentului, voi prezenta subiectul "Arta Prescrierii unei Rețete Magistrale". Acest subiect esențial în practica dermatologică va oferi medicilor tineri cunoștințele necesare pentru a prescrie tratamente personalizate și eficiente pentru pacienții dumnealor.
Pe lângă prezentări, evenimentul va include și workshopuri interactive, care vor permite medicilor să exerseze abilitățile practice și să învețe direct de la specialiștii prezenți la eveniment. De asemenea, medicii vor avea ocazia de a face o vizită în laboratorul cameră curată Crisia Farm, o experiență care le va oferi o perspectivă unică asupra procesului de creare al tratamentelor personalizate.
„Biocosmosul“ Frumuseții este un eveniment destinat medicilor tineri, la început de drum, care doresc să exploreze inovația medicinei personalizate și să se conecteze cu lideri de opinie din industria cosmetică și dermatologică. Ne dorim ca participarea la acest eveniment să aducă plus valoare carierei și cunoștințelor dumnealor, totul în beneficiul pacientului.
Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la "Biocosmosul Frumuseții” și să explorăm împreună tainele sănătății din perspectiva științei și a inovației!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha