None

Gral Medical - noutăţi în serviciile din categoria spitalizare de zi

Noutăţi OncoFort:
 
     Centrul de Excelenţă în Tratarea Cancerului – OncoFort a lansat pe site-ul oficial secţiunea “cazuistică pacienţi”, o rubrică destinată tipurilor de cancer tratate cu ajutorul radioterapiei performante. Detalii: www.oncofort.ro
 
     Totodată, echipa de medici oncologi din Spitalul AKH-Viena au stabilit pentru luna iunie 2011 zilele în care vin la Gral Medical pentru a efectua consultaţii de first şi second opinion. Detalii suplimentare şi programări: www.oncofort.ro sau call center: 021-323.00.00 (02)
 
Noutăţi CardioFort:
 
     Noua metodă de tratament utilizată în cardiologie foloseşte undele acustice, cu ajutorul cărora circulaţia în zonele afectate de boala arterelor coronare este refăcută.
 
     Află în ce constă această terapie de revascularizare a inimii şi cum te ajută!
 
     Revascularizarea inimii cu ajutorul undelor acustice reprezintă o nouă alternativă terapeutică a bolii coronariene, având ca scop obţinerea de vase noi (angiogeneza) şi ameliorarea simptomelor dureroase specifice cardiopatiei ischemice. Tratamentul este disponibil în România la Centrul Gral Medical din capitală şi se aplică în serii de 3 sau 9 şedinţe, cu o pauză de 2 săptămâni între ele.
 
Beneficii Tratament
 
 • nu necesită spitalizare;
 • nu necesită anestezie;
 • timpul de tratament este redus;
 • intervenţia este monitorizată în timp real;
 • efecte rapide de revascularizare şi ameliorare a durerii;
 • stimulează formarea a noi vase de sânge (angiogeneză);
 • ameliorează angina pectorală (durerea) şi funcţia cardiacă;
 • îmbunătăţeşte capacitatea de efort;
 • îmbunătăţeşte calitatea vieţii.
Ce este cardiopatia ischemică?
 
     Cardiopatie înseamnă îmbolnăvirea inimii, iar ischemie înseamnă irigare insuficientă. Semnalele cardiopatiei ischemice apar sub diverse forme: angina pectorală (durerea), infarctul miocardic, insuficienţa cardiacă, tulburările de ritm, moarte subită.  
 
     Numărul pacienţilor bolnavi de cardiopatie ischemică aflaţi în evidenţele Ministerului Sănătăţii se ridică la aproape 1 milion de cazuri. Cardiopatia ischemică (angina pectorală şi infarctul miocardic) se află pe primul loc în topul cauzelor de deces din România (din 100 de decese 60 sunt produse de bolile cardiovasculare).
 
      În urma campaniei desfăşurate de Gral Medical, peste 400 de pacienţi au făcut câte un control medical la specialistul cardiolog; în prezent, 30 de persoane urmează deja şedinţele de revascularizare a miocardului, iar 50 de pacienţi sunt în faza de calificare pentru intervenţie. 
 
Sfatul specialistului:   Prof. univ. dr. Eduard Apetrei, medic primar cardiolog - consilier ştiinţific cardiologie Gral Medical  
 
     “CardioFort este o metodă terapeutică sigură, care se efectuează în ambulator (fără anestezie, fără efecte secundare), şi care permite stimularea formării de vase noi de sânge, iar rezultatele permit ameliorarea anginei pectorale, a capacităţii de efort a pacientului şi a calităţii vieţii. Metoda este extrem de utilă, mai ales pentru pacienţii cu angină pectorală (durere) la care nu se poate face operaţia bypass sau implantarea de stenturi coronariene şi la care angina pectorală nu răspunde la tratamentul recomandat".
 
Mai multe detalii:
 • Clinica de Diagnostic Gral
 • Str: Traian Popovici (fostă Unităţii), 79-92, sector 3, Bucureşti  
 • Tel: 0724-242.259

Comentarii


nedelcu constantin

Ma declar interesat de terapia de regenerare a cordului cu unde acustice .Posed o CORONAROGRAFIE (07. 09.2016) ce arata destule stenoze dar si circulatie complementara colaterala in limite modeste sau foarte bune unei compensari circulatorii a celor afectate ( AVA;AVP ;ACX etc).Pot primi cateva lamuriri?

Nov. 19, 2016, 12:30 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha