None

Bolile infecţioase şi medicina integrată sciencemed

     Cel mai important subiect şi cea mai importantă preocupare din viaţa unui om rămâne, înainte de toate, sănătatea. Fiindcă putem cita: „Sănătatea nu este totul, dar fără sănătate totul este nimic.” Aceasta, cu atât mai mult cât în jurul nostru şi sursele de poluare sunt în continuă evoluţie. Fie că ne referim la poluarea chimică, fie la cea electromagnetică sau la efectul crescendo al stresului fizic şi psihic asupra organismului uman, mediul înconjurător a devenit – vrem sau nu vrem să recunoaştem - un semnal de alarmă permanent.        

     Adăugând la acestea pericolul recunoscut al medicamentelor prescrise de specialist pentru diverse afecţiuni, dar mai ales pe cele autoadministrate cu atâta uşurinţă, putem avea o idee despre tulburările prin care poate trece corpul nostru în fiecare moment.

     Şi, dacă ne amintim că în acelaşi mediu în care trăim există alături de noi diverse alte forme de viaţă, chiar şi acestea sunt supuse aceloraşi transformări ale mediului.      

     Ne referim la viruşi, bacterii, paraziţi, fungi, microorganisme alături de care putem trăi paşnic în anumite condiţii, dar şi în condiţii de agresiune în alte condiţii.

     În organismul sănătos, cu un nivel de energie corespunzător, care menţine energia vitală în condiţii optime, aceste microorganisme sunt nesesizate, eliminate sau neutralizate cu efort minim din partea corpului nostru. În condiţiile în care nivelul de energie al organismului este scăzut, acesta este folosit (uneori cu greu) în special pentru menţinerea funcţiilor de bază, apărarea faţă de alte agresiuni rămânând parţial sau total descoperită şi insuficientă.        

     Pe acest  „teren minat” este uşor să-şi facă apariţia „atacatorii”, cu forţe doar artificial crescute, din cauza slăbiciunii temporare a gazdei. Apar „din senin” răceli uşoare, cu secreţii nazale ori tuse rebelă sau persistentă, intoleranţe alimentare cu greaţă, vărsaturi, diaree, erupţii tip herpes sau urticarie, infecţii urinare sau genitale. De fapt, manifestările sunt diferite în funcţie de nivelul energetic al organismului în acel moment. De aceea, sunt persoane care şi într-o epidemie recunoscută vor face forme uşoare de boală sau chiar infecţii inaparente, iar alte persoane vor face fenomene severe chiar dacă cei din jur sunt aproape neafectaţi.        

     Medicina integrată Sciencemed vine în întâmpinarea acestor tulburări prin diagnosticarea precoce a nivelului activităţii metabolice a întregului organism. Electrosomatografia interstiţială poate depista tulburări ale funcţiei celulare, estimând gradul de afectare pe aparate şi sisteme. Testarea prin biorezonanţă metoda Paul Schmidt aduce detalii legate de nivelul blocajelor energetice la nivelul chakrelor, meridianelor şi tuturor organelor. În completare, poate fi efectuat diagnosticul sensibilităţii energetice la microorganisme tip virusuri, bacterii şi paraziţi, precum şi testarea la 1000 de alergeni, substanţe prezente în alimente, medicamente, cosmetice sau produse de igienizare. Testările diagnostice pot fi urmate pe loc de şedinte de tratament energetic, de armonizare a frecvenţelor dezechilibrate ale organismului. În completare se poate urma tratament la domiciliu cu tablete impregnate energetic şi informaţional. În urma acestui tratament, pacienţii constata o îmbunătăţire treptată şi marcată a nivelului energetic global şi a proceselor metabolice dereglate chiar mult anterior prezentării la cabinetul nostru.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha