None

Pressure Down

     Ingrediente: Withania somn ifera, Tribulus terrestris, Allium sativum, Leptadenia reticulata, Gummi acacia.

     Suplimentul alimentar Pressure Down este util pentru scăderea valorilor mari ale tensiunii arteriale. Substanţele active conţinute de către acesta acţionează în acest scop prin mai multe mecanisme:

  1. -    Îmbunătăţeşte activitatea inimii
  2. -    Combate spasmele vasculare
  3. -    Stimulează eliminarea excesului de apă din corp
  4. -    Împiedică depunerea colesterolului pe pereţii vaselor de sânge şi sclerozarea acestora
  5. -    Are acţiune calmantă asupra sistemului nervos, prevenind creşterea valorilor tensiunii arteriale pe fond de suprasolicitare nervoasă
  6. -    Îmbunătăţeşte capacitatea de adaptare a organismului la stress            

     Pressure Down are, deasemenea, un puternic efect regenerator general, fiind util în perioadele de refacere după solicitări intense care au dus la creşterea tensiunii arteriale. Creşte capacitatea de apărare a organismului, este preventiv antitumoral, detoxifiant, antiinflamator şi contribuie la scăderea valorilor mari ale colesterolului sanguin.

     Este util în hipertensiune arterială, stări de nervozitate, expunerea organismului la stres prelungit, stări de oboseală cronică, imunitate scăzută, stări febrile incipiente.  

Comentarii


violeta

cand inghit acest supliment am arsuri la stomac de aceea am dorit sa vad ce efecte secundare are. M-am mirat ca nu deranjeaja la nimic. Ce sa mai cred????

Sept. 8, 2012, 8:46 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha