None

Hipocalcemia, un flagel al civilizatiei

Hipocalcemia se însoţeşte de semne şi simptome clinice. Cea mai reprezentativă este creşterea excitabilităţii neuro-musculare, parestezii membrele inferioare şi superioare, crampe musculare, spasm carpopedal. Pacienţii cu deficit cronic de Ca au semne minore. Raportul Ca ionizat şi Ca legat de proteine induce apariţia semnelor şi simptomelor după efectuarea de eforturi fizice mai mult sau mai puţin prelungite.

Hiperventilaţia induce alcaloza respiratorie care scade Ca ionizat putând apare atacul spasmofilic. Reprezentarea clinică a bolii spasmofilice dispune de o infinitate de tablouri de la forme fruste sesizabile la forme grave care se manifestă cu convulsii generalizate. Normalizarea nivelului de Ca reprezinta un deziderat elementar în controlarea ritmului de creştere în copilărie şi în menţinerea stării de sănătate.

Formula ideală pentru aportul Calciului este Api osteomarin(ELIDOR) sau

Asco osteomarin(ELIDOR) cate 3-6 cpr/zi (calciu simagneziu din cochilie de scoica).

Pentru un efect de lungă durată şi pentru construcţia unui OS rezistent la eforturi fizice şi la solicitările fiziologice ( sarcina. Ciclu menstrual, politraume, etc. ) trebuie să adaugăm şi Mineralveg(ELIDOR) câte 3-4 cpr/zi (care conţin siliciu organic).

Administrarea prelungită de Api osteomarin(ELIDOR) constituie un factor de echilibru şi de prevenire a unor complicaţii ce pot surveni prin neglijarea terenului spasmofilic. Nu trebuie uitată perioada de creştere când necesarul materialelor de construcţie este mare ca şi perioada sarcinii şi a stării postpartum când se supraadaugă şi alăptarea la sân.

Prezenţa de Ca şi Mg în cantităţi suficiente este vitală atât pentru sănătatea mamei cât şi

a copilului. Situaţia femeii în pre şi post menopauză este un moment analizat cu atenţie în ultima vreme.

Se incearcă încetinirea proceselor de osteoporoza care la anumite femei deja se instalează la vârste incredibile în plină viaţa activă sexuală.

Pilonul de rezistenţă pentru a opri declanşarea pierderii de Ca din oase este tocmai

adminstrarea constantă de Api osteomarin(ELIDOR) sau Asco osteomarin(ELIDOR)

(Ca si Mg) care au marele avantaj că provin dintr-o structură biologică activă asemănătoare osului uman.

Considerăm ca o femeie trebuie să-şi managerizeze viaţa biologică în aşa fel încât să nu existe perioade de prăbuşire declanşate tocmai prin neglijarea laturilor vulnerabile din perioada menopauzei.

Aportul de minerale trebuie să fie constant permiţând astfel organismului să facă faţă solicitărilor mai mult sau mai puţin stresante din timpul vieţii.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha