20
None

Întăreşte-ţi sistemul imunitar!

În sezonul rece riscul de îmbolnăviri este crescut datorită frigului, umidităţii, trecerilor bruşte de la cald la rece, la care se adaugă alimentaţia săracă în vitamine, stresul şi solicitările zilnice cărora trebuie să le facem faţă.

Compania Quiesser Pharma lansează noi produse – Imunoprotect şi Imunoprotect Junior – pentru protecţia optimă şi de durată de care are nevoie sistemul imunitar, ce conţin în principal ulei de chimen negru din seminţe de Nigella sativa, folosite de mii de ani de popoarele din Orient pentru menţinerea sănătăţii. Acest ulei are peste 50% acizi graşi polinesaturaţi Omega 6 esenţiali în imunitate, protecţie celulară şi în schimburile metabolice.

Pentru eficienţa maximă, produsele mai au în compoziţie Vitamina E, Biotină şi Seleniu (Imunoprotect) sau Vitaminele A, C, D, E şi Zinc (Imunoprotect Junior).

Combinaţia complexă a substanţelor active din Imunoprotect şi Imunoprotect Junior de la Doppelherz este unică şi oferă în special în sezonul rece protecţia optimă şi de durată de care are nevoie sistemul imunitar  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha