48
None

Produs japonez de exceptie

Oyama Agaricus Bio-Active MC, aceasta este denumirea suplimentului din Ciuperca lui Dumnezeu, care le-a redat speranţa bolnavilor de cancer, de diabet, celor care au probleme cu tensiunea arterială, cu sistemul hormonal, cu sistemul nervos, cu diverse boli dermatologice sau cu surplusul de greutate.

Studiu de caz

Un studiu de caz, realizat în acest sens, este cel al pacientei E.I., în vârstă de 41 de ani, înălţime 156 cm, greutate 56 kg, participantă la emisiunea medicală a Irinei Reisler.

Doamna E.I., cu diagnosticul de cancer la sân, a luat suplimentul Bio-Active Oyama Agaricus, după operaţiile de mastectomie unilaterală totală şi histerectomie totală.

Înainte de administrarea Ciupercii lui Dumnezeu, dar şi în timpul terapiei, E.I. a fost investigată şi supravegheată de către medici. După numai 7 zile de tratament, cu 4 pliculeţe pe zi în paralel cu o dietă alimentară recomandată de medic, starea de sănătate a pacientei s-a îmbunătăţit considerabil.

Doamna E.I. continua administrarea ( câte 1 pliculeţ la 3-4 zile ) pentru prevenţie. Investigaţiile arată în mod constant menţinerea stării de sănătate.

Concluzii:

Specialiştii care au urmărit cazul prezentat spun că Bio Active MC este un supliment nutritiv, care îmbunătăţeşte starea întregului organism, având capacitatea de a detecta şi remedia rapid funcţiile deficitare. El funcţionează ca un bun adjuvant în tratarea cancerului, diabetului, hiper şi hipotensiunii arteriale, bolilor nervoase sau a celor dermatologice. Bio Active MCcontine 100% extract din Ciuperca lui Dumnezeu si este un supliment nutritiv care a făcut, face şi va face minuni, pentru milioane de oameni, din întreaga lume.

De ce Bio-Active MC?

•Deoarece sãnãtatea este mai bunã decât toate şi meriţi sã ai parte de ea!

•Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumitã „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscutã pentru acţiunea antitumoralã

puternicã.

•Deoarece ciuperca este cultivatã în mediu natural, nu în serã, fãrã îngrãşãminte chimice.

•Deoarece Bio Active MC îţi oferã garanţia calitaţii japoneze, prin mãrcile primite de la asociaţii de Medicinã Alternativã şi Complementarã din Japonia.

•Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

•Deoarece vezi minime imbunataţiri ale stãrii de sãnãtate în 10-12 ZILE!

•Deoarece sãnãtatea este mai bunã decat toate şi meriţi sã ai parte de ea!

•Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

 

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha