None

Machiajul semipermanent(II)

4960 Cum se realizează un tratament profesional de machiaj semipermanent Pentru a obţine rezultatul final cel mai bun, întâi se realizează o consultaţie. Ideile dumneavoastră sunt prezentate în cadrul unei discuţii în şedinţa de consultaţie. Se iau în consideraţie idealul de frumuseţe şi specificul fetei dumneavoastră. După ce s-a stabilit scopul tratamentului se efectuează o anestezie la suprafaţă, cu ajutorul unei creme anestezice şi al unor injecţii, în felul acesta şi persoanele mai sensibile la procedura de pigmentare putând beneficia de un tratament cât mai plăcut posibil. Cu pigmentul de culoare cel mai potrivit cu cel natural, se trasează încă o dată forma perfectă şi apoi este armonizată în oglindă. Tocmai această schiţă va fi apoi aplicată, în mod fidel, formei ei, în straturile superioare ale pielii, cu ajutorul unor aplicatoare sterile microfine de înalta tehnicitate. Bineînţeles, în timpul tratamentului se îndeplinesc toate cerinţele igienice. După câteva minute desenul complet realizat poate fi deja admirat în oglindă. Pielea este acoperită cu Goldeneye Pigment Fix Plast. Pentru îngrijirea după tratament, esteticianul vă va recomanda Pigment CareCreme pentru pielea pigmentată. Termenul de control după 4-6 săptămâni este parte componentă a unei pigmentări profesionale. Această a doua şedinţă ajută ca rezultatul de culoare şi de formă să fie examinat şi perfecţionat. Ce este specific la esteticienii sistemului semipermanent ?

Toti esteticienii sistemului semipermanent au beneficiat de o instruire amplă din partea unor profesionişti cu experienţă. La instruire se pune un mare accent pe forma liniei de contur, consultarea profesională a clienţilor şi, înainte de toate, pe utilizarea igienică şi corectă a culorilor şi aparatelor. Cunoştinţele de bază în dermatologie, cunoştinţele de specialitate în visagism, combinarea culorilor şi consultarea de tip îi evidenţiază pe esteticienii sistemului semipermanent Goldeneye.

Cât timp rezistă un tratament al sistemului semipermanent

Durata este în jur de 2 ani, dar depinde şi de tipul de piele, de expunerile protejate sau neprotejate la radiaţiile UV. În această perioadă, desenul permanent pierde din intensitatea culorii. Dumneavoastră aveţi însă oricând posibilitatea de a vă reîmprospăta machiajul semipermanent sau, după dispariţia totală, de a vi-l realiza din nou.

Doare un tratament de machiaj semipermanent?

Fiecare om reacţionează diferit la vibraţiile care se simt. În aparatul de desenat Goldeneye Eyeliner sunt introduse cele mai subţiri ace, cu un cap şlefuit special, aşa că în cele mai multe cazuri se simte o uşoară furnicătură sau apăsare. În afară de aceasta, perioada propriu-zisă de pigmentare prin tehnica aparatelor moderne este foarte scurtă. Acestea fac tratamentul mult mai plăcut.

Ce culori sunt folosite? Culorile Goldeneye Pigment sunt produse numai din materii prime înregistrate şi permise. Culorile noastre sunt de o calitate deosebită şi sunt incluse într-un sistem de culori, pentru a asigura, la cel mai înalt nivel, un machiaj semipermanent sigur şi potrivit tipului. Există o varietate foarte mare de culori, astfel încât, datorită experienţei esteticianului, precum şi pregătirii speciale, se realizează culori naturale .

Clinica Aesthetic Line

www.aesthetic-line.ro

021-2112998

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha