None

Tratamentul natural al insolatiei

Expunerea la razele soarelui cu capul descoperit poate induce un buchet de semen si simptome mai mult sau mai putin zgomotoase.

cefalee intense, ameteli, somnolenta, greata, varsaturi, halucinatii, delir, crampe musculare, gura uscata

Temperatura corpului poate depasi 40,5 °C si nu mai poate transpira.

Cand anamneza si examenul fizic confirma expunerea la soare, pacientul este dus urgent intr-o camera racoroasa unde este asezat cu capul pe un plan superior.

Daca pacientul nostru ignora simptomatologia si continua expunerea la soare atunci simptomele se pot radicalize producandu-se tulburarea starii de constienta – coma de grad variabil, convulsii secundare edemului cerebral si a microhemoragiilor cerebrale.

Evitarea expunerii prelungite la soare constituie masura cea mai simpla si cea mai eficienta. Se recomanda consumul de lichide in cantitati mari (peste 3L) ca si o alimentatie bazata pe lichide (supe, iaurt, sucuri de fructe sau legume).

Pacientul cu insolatie poate fi tratat NATURAL., ceea ce poate efectiv accelera insanatosirea acestuia.

Bolnavul este impachetat in Kinetic Gel (Elidor) care poate conferi instantaneu senzatia de racoare placuta si in acelasi timp scade temperatura corporala ceea ce are drept consecinta diminuarea congestiei cerebrale prin efectul antiinflamator natural.

Daca pacientul are greata si voma se administreaza Ghimbit cu Salvie (Elidor) sublingual (in cazul in care bolnavul vomita) sau se inghite saca exista toleranta digestiva. Efectul este practic instantaneu. Se administreaza 4-8 cpr./ zi.

Consumul de lichide (peste 3L/zi) poate si trebuie sa fie insotit de electroliti (Ca si Mg) prin Apiosteomarin (Elidor) 3-6-8 cpr/zi in functie de deficitul de minerale preintampinanad crampele musculare.

Tabletel Afin+C (Elidor) prin efectul capilarotonic limiteaza drastic producerea congestiei cerebrale.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha