30
None

Medicina integrată Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune alergia, palpitaţiile şi migrenele!

Pacienta C.I, varsta 39 ani se prezinta in clinica Sciencemed Bucuresti avand urmatoarele probleme:

• alergie (urticarie) alimentara

• menstruatie neregulata, dureri in primele 3 zile, fiind nevoita sa ia antiinflamatoare

• dureri in hipocondrul drept la oboseala si suparare

• senzatie de apasare pe piept si palpitatii noaptea

• migrene de la varsta de 20 ani

• anxietate, lipsa de incredere in fortele proprii

• ITU repetate de la 16 ani

In clinica noastra pacienta a afectuat o consultatie completa de medicina integrata pentru stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanta) si stabilirea dezechilibrelor de functie celulara la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor (cu electrosomatografia interstitiala).

Aparatul de biorezonanta ne-a indicat dezechilibre energetice maxime la nivelul sistemului nervos vegetativ, dezechilibre energetice usoare si semnificative la nivelul sistemului endocrin, la nivelul creierului, sistemului limfatic, aparatului digestiv si organelor genitale feminine.

Electrosomatografia interstitiala ne-a indicat dezechilibre de functie celulara semnificative si moderate la nivelul, stomacului, intestinului subtire, ficatului, sistemului nervos vegetativ si organelor genitale feminine.

In cadrul discutiei cu pacienta (anamneza homeopata) s-a stabilit un remediu homeopat care actioneaza la nivel fizic,mental si emotional ;eficienta acestui remediu a fost testata pe loc cu ajutorul aparatelor.

Pacienta a primit tratament cu tablete impregnate informational cu aparatul de biorezonanta (acestea au rolul de a restabili echilibrul informational la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor ce prezinta dezechilibre la scanare), remediu homeopat cu rol in restabilirea echilibrului fizic,mental si emotional, remediu floral bach pentru echilibru emotional, remedii gemoterapice si fitoterapice adaptate simptomelor pentru care s-a prezentat.

Dupa 3 luni de tratament in care pacienta a efectuat un numar de 12 sedinte de echilibrare energetica in cadrul clinici noastre, starea generala s-a imbunatatit considerabil, pacienta nu mai este anxioasa, s-au remis senzatia de balonare, durerea in hipocondrul drept si arsura la mictiune.Pacienta nu a mai prezentat dureri, migrene, senzatie de greata si frison in timpul menstruatiei din prima luna de tratament iar menstruatia dupa o luna de tratament s-a reglat (29 zile). Episoadele alergice au scazut in intensitate, pacienta reusind sa consume alimente care inainte ii faceau rau.La revenirea la control (dupa perioada celor 3 luni de zile) pacienta zambeste, are alt tonus, nu mai prezinta starea de anxietate si incordare si ne-a comunicat ca este pentru prima data cand vede totul altfel (a inceput sa aiba incredere in ea).

Medicina integrata Sciencemed este o metoda holistica de diagnosticare si tratament si tine cont atat de problemele fizice cat si de latura mental – emotionala a omului.

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed în Romania:

Bucuresti 0723175208

Buzau 0735779330

Cluj Napoca 0740204633

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha