30
None

Cum te ajută Medicina integrată să scapi de insomnii!

Insomnia este definită ca senzația sau plângerea de a avea un somn inadecvat sau de calitate proastă datorită adormirii dificile, trezirilor frecvente pe durata nopții cu dificultate de a adormi din nou, trezirea prea devreme dimineața sau somn neodihnitor (persoanele cu insomnie se simt obosite la trezire).

Prevalența este mai mare în rândul femeilor și persoanelor vârstnice și este de 10% în rândul populației adulte.

Insomnia poate exista ca simptom, atunci când apare sporadic și pe o perioada scurtă sau poate fi ca boala, atunci când durata persistenței este de peste 3 luni.

Persoanele care suferă de insomnii prezintă urmatoarele simptome:

• Imposibilitatea sau dificultatea de a adormi și dormi;

• Trezirea bruscă în timpul noptii și incapacitatea de a adormi, din nou;

• Trezirea prea matinală;

• Stare de oboseală dimineața, la trezire.

Caz clinic Sciencemed București

Pacienta  în vârsta de 67 ani se prezintă în Clinica Sciencemed București pentru urmatoarele probleme:

• dureri la nivelul gambelor și dureri plantare dimineața când se ridică din pat; aceste dureri se accentuază la sfârșitul zilei dupa ce a stat mai mult timp în picioare;

• hernie de disc (operată în urmă cu 20 ani);

• hipertensiune arterială;

• fibrilatie atrială controlată medicamentos;

• stare de agitație în tot ceea ce face;

• insomnie (se trezește în jurul orei 2.a.m. și nu mai adoarme până dimineața);

• senzația de picioare încinse (ca si cum ar sta pe o plită încinsă);

• oboseala permanentă (foarte greu se urnește să facă ceva);

• cistite recurente;

În clinica noastra pacienta efectuează o consultație completă de medicină integrată care are ca scop stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanță) și stabilirea dezechilibrelor de funcție celulară la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor ( cu electrosomatografia interstițială).

Aparatul de biorezonanță  ne indica dezechilibre energetice maxime și semnificative la nivelul sistemului nervos central, aparatului cardio-vascular, coloanei vertebrale, aparatului uro-genital, sistemului limfatic, aparatului digestiv și substanțelor vitale.

Electrosomatografia intersti-țială ne indică dezechilibre de funcție celulară semnificative și ușoare la nivelul lobilor frontali cerebrali, hipotalamusului, amigdalelor cerebrale, lobilor temporali, arterelor carotide, ganglionilor limfatici, inimii, ficatului, pancreasului, glandelor suprarenale, coloanei vertebrale și vezicii urinare.

În cadrul discutiei cu pacienta (anamneza homeopată) am stabilit un remediu homeopat care acționează la nivel fizic, mental și emoțional; eficiența acestui remediu a fost testată pe loc cu ajutorul aparatelor.

Pacienta primește tratament cu tablete impregnate informațional cu aparatul de biorezonanță (acestea au rolul de a restabili echilibrul informațional la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor ce prezintă dezechilibre la scanare), remediu homeopat cu rol în stabilirea echilibrului fizic, mental și emoțional, remediu floral bach pentru echilibru emoțional, remedii gemoterapice și fitoterapice adaptate simptomelor și afecțiunilor pentru care s-a prezentat.

Dupa 3 luni de tratament și 14 sedinte de echilibrare energetică cu aparatul de biorezonanță, starea generală a pacientei s-a îmbunătățit cu 80%, doarme mai bine, se trezește o singură dată în cursul nopții la 3.a.m. și readoarme după 15 minute până dimineața, durerea la nivelul gambelor și plantelor a scazut în intensitate cu 80%, poate sta mai mult în picioare, s-a remis complet senzația de picioare incinse, este mai tonică, starea de agitație permanentă s-a redus foarte mult, este mult mai detașată.

Nu a mai avut palpitații iar tensiunea arterială nu a mai depășit valorile normale.

Medicina integrata Sciencemed tratează omul ca un  întreg, deoarece noi considerăm că starea de sănătate reprezintă mai mult decat absența bolii. Sănătatea înseamnă armonie la nivel fizic, mental, emoțional, celular și energetic.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha