None

De ce este atât de important alăptatul la sân?

     S-ar putea ca alăptatul la sân să nu fie alegerea cea mai bună pentru toate mamele, dar cu siguranţă este cea mai bună alegere pentru fiecare copil. Amy Spangler     

     Avantaje pentru bebeluş: întăreşte legătura afectivă mamă-copil; conferă o protecţie imună pasivă, protecţie împotriva infecţiilor respiratorii, gastrice şi abdominale, protejează împotriva septicemiei şi a meningitei, îmbunătăţeşte dezvoltarea  bilităţilor vizuale etc.

     Avantaje pentru mamă: întăreşte legătura afectivă între mamă şi copil; favorizează o mai rapidă scădere în greutate; conferă echilibru hormonal, care ajută mama să suporte mai bine stresul naşterii; ajută la remisia uterului şi la reducerea riscului de cancer de sân şi de ovare.

     Începutul perioadei de alăptare şi congestionarea sânilor

      Alimentarea cu lapte matern se face în funcţie de cerere, iar alăptările mai dese ajută la producerea unei cantităţi mai mari de lapte. Dacă acesta nu este extras la timp, sânul se congestionează.

     Probleme cauzate de congestionarea sânilor: disconfort pentru mamă, greutate la supt pentru bebeluş, stagnarea laptelui

     Riscuri: mastită, proastă hrănire a bebeluşului, scăderea cantităţii de lapte produs.

    

     Avantajele folosirii unei pompe de muls: porneşte, menţine şi măreşte producţia de lapte matern, descongestionează / goleşte un sân congestionat, ajutând la evitarea folosirii medicamentelor de către mamă, se evită problemele fizice la copil şi multe altele...

     ARDO Calypso - pompă electrică dublă de sân: În cazul stimulării (30-60 cicluri) şi al pompării, aspirarea şi ciclul pot fi ajustate în mod individual, în 8 trepte, rezultând 64 de variante. Poate fi îmbunătăţită, prin folosirea ca pompă dublă, cu ajutorul setului de îmbunătăţire; poate fi individualizată pentru cele mai uzuale dimensiuni de mameloane (4 dimensiuni); poate fi alimentată la priză sau cu baterii; are o gamă largă de accesorii; nu conţine Bisfenol A.

     ARDO Amaryll - pompă manuală de sân: Este ingenioasă şi specifică pentru cele mai uzuale mameloane; are un design  modern, ergonomic; este uşor de folosit; are calitate înaltă, fără PP, fără Bisfenol A; membrana protejează împotriva contaminării; are ajustare individuală; stimulează producerea laptelui.

     Dacă copiii îşi ascultă instinctele, dacă mamele îşi ascultă copiii, dacă profesioniştii ţin cont de mame, toţi vor avea parte de cel mai bun sprijin!

Toda International

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha