None

Happy Kid

     Perioada copilăriei este una deosebit de frumoasă, dar care pune la încercare răbdarea oricărui părinte, prin toate  afecţiunile dobândite de cei mici în această perioadă.

     Pentru a-i ajuta pe cei mici să aibă o copilărie frumoasă şI pe părinţi să doarmă liniştiţi, există acum siropul  HAPPY KID, un produs 100% natural, obţinut din plante indiene.

     Dintre plantele ce intră în compoziţia suplimentului alimentar HAPPY KID, amintim următoarele:

 • Extractul de Emblica ribes: decoctul din frunze tinere este recomandat în amigdalite, afte şi ulceraţii ale cavităţii bucale. Fructele se folosesc pentu efectele carminative, tonic-stomahice, antihelmintice, în special în teniaze.
 •  Extractul de Glycyrrhiza glabra (lemn dulce). Acidul glycirizic accelerează vindecarea ulcerului gastric; de asemenea au fost confirmate efecte secretolitice şi expectorante.
 • Extractul de Mentha piperita (menta) se folose şte în afecţiunile intestinale, balonări, în diaree, greaţă, vomă, diskinezii biliare. Are acţiune antispastică asupra musculaturii netede a tractului digestiv, coleretică şi carminativă, colagogă, antibacteriană, secretolitică şi răcoritoare. S-a constatat şi reducerea tonusului sfincterului esofagian. Acţionează în spasmele colonului şi în sindromul colonului iritabil, în guturai, în catarul căilor respiratorii superioare şi inflamaţiile cavităţii bucale.
 • Extractul de Carum carvi: utilizările terapeutice, foarte vechi, în uzul intern se referă la tratarea colicilor intestinale, a enterocolitelor, bronşitelor, stimulent în anorexie, ca diuretic, în afecţiunile renale. Principalele acţiuni biologice se referă la acţiunea antihistaminică, antiseptică, antimicrobiană, aperitivă, carminativă, diuretică, emenagogă, expectorantă, spamolitică, tonic stomahică, vermifugă.
 • Extractul de Citrus medica. Lămâia a reprezentat mult timp un remediu împotriva infecţiilor, de la răceală şi gripă la malarie şi febră tifoidă. Este antiseptic, antimicrobian(pe stafilococ), carminativ, astringent, cicatrizant, diuretic, depurativ, sedativ.
 • Extractul de Aegle marmelos. S-a demonstrate acţiunea hipoglicemiantă a extractelor hidroalcoolice obţinute din frunze şi rădăcini, acţiune antivirală, antihelmintică. Produsele fitoterapeutice sunt indicate în diaree, febră intermitentă, afecţiuni cardiace şi pulmonare.
 • Extractul de Adhatoda vasica. Substanţa active principală, vasicina, un alcaloid, este cunoscută în medicina tradiţională datorită proprietăţilor puternic expectorante şi antiseptice. Principala acţiune este cea de fluidificare a secreţiilor bronşice, antispastică, antibacteriană, bronhodilatatoare. Toate părţile plantei sunt utilizate într-o gamă largă de afecţiuni: guturai, tuse convulsivă, bronşită cronică şi astm bronşic. Acţionează ca expectorant şi sedativ, antispastic şi antihelmintic. Sucul cecular se recomandă în diaree şi dizenterie.
 • Extractul de Bacopa monieri se utilizează în numeroase afecţiuni ca febrifug, tonic cardiac, sedativ. Este indicat şi în tulburări de memorie la copii şi adulţi, în anxietate, în depresii, dificultăţi de vorbire, în enurezisul nocturn, după operaţii neurochirurgicale, recuperarea parezelor şi paralizii.
 • Extractul de Thymus vulgaris (cimbrul de grădină) are acţiune antiinfecţioasă majoră, antiseptică, antifungică, antibacteriană, antivirală, cicatrizantă, antioxidantă, tonică, antiparazitară, cicatrizantă, revulsivă.
 • Extractul de Ellettaria cardamomum are acţiuni biologice antibacteriene, antiseptice, tonice, stimulente.

     Datorită tuturor acestor efecte, suplimentul alimentar HAPPY KID este recomandat pentru dezvoltarea armonioasă a copilului, stimularea apetitului, creşterea imunităţii, lipsa poftei de mîncare a copilului, întârziere în creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copilului, infecţii frecvente, colici abdominale.

Mod de administrare:

 • Copii între 6-12 luni: o linguriţă pe zi, minim 30 de zile
 • Copii între 1-4 ani: 1-2 linguriţe pe zi, minim 30 de zile
 • Copii între 4-12 ani: 2-3 linguriţe pe zi, minim 30 de zile

     Toate produsele firmei STAR INTERNATIONAL MED sunt obţinute din plante medicinale native din India, cultivate în condiţii ecologice şi prelucrate prin procedee tehnologice netermice, la standarde internaţionale de calitate (ISO), fiind avizate de I.B.A.

     PRODUSELE SE GĂSESC ÎN TOATE FARMACIILE SI UNITĂŢILE PLAFAR DIN BUCURESTI SI DIN ŢARĂ SAU ÎN MAGAZINUL PROPRIU DIN BD. CAROL I NR. 46 (VIS-A-VIS DE BISERICA ARMENEASCĂ)

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha