5
None

Medicina Integrată Sciencemed tratează bolile cardiovasculare

     Cauza principală a tuturor bolilor este dezechilibrul energetic care se manifestă la nivelul întregului organism şi al fiecărui organ în parte. În funcţie de factorii de mediu interni şi externi care acţionează asupra organismului nostru, apare în timp şi un dezechilibru la nivel celular, care determină boala organică. Aceasta se manifesta în plan fizic prin semne şi simptome, iar la nivel energetic, printr-o senzaţie de oboseală pe care o definim drept “lipsa de energie”. Pentru a acţiona în sensul vindecării organismului trebuie să corectăm tocmai această “lipsa de energie”, care reprezintă dezechilibrul energetic.

     În clinica noastră s-au prezentat foarte mulţi pacienţi diagnosticaţi cu Insuficienţă Cardiacă, Hipertensiune Arterială, Boală Cardiacă Ischemică, Insuficienţă Mitrală, Insuficienţă Aortică, Stenoză Mitrală, Stenoză Aortică, Angină Pectorală Stabilă şi Instabilă, Infarct Miocardic, trataţi ani la rând cu inhibitori ai enzimei de conversie, betablocante, calciu-blocante, statine, vasodilatatoare, diuretice, antiischemice, fără a se obţine o îmbunătăţire semnificativă a stării generale, care să-i permită pacientului un stil de viaţă asemănător cu cel pe care îl are un om sănătos. Marea majoritate a pacienţilor nu puteau face eforturi obişnuite şi necesitau scheme tot mai complexe de tratament, precum şi doze tot mai mari de medicamente alopate.

     Metoda implementată de medicina integrată Sciencemed presupune o diagnosticare completă atât a corpului fizic cât şi a corpului energetic. Cu ajutorul aparatului de biorezonanţă Paul Schmidt identificăm blocajele energetice la nivelul tuturor organelor şi sistemelor din corpul nostru, inclusiv la nivelul inimii, iar cu ajutorul electrosomatografiei interstiţiale identificăm dezechilibrele celulare.

     Tratamentul presupune şedinţe de armonizare energetică prin care se corectează blocajele energetice şi se facilitează vindecarea organismului, permiţându-ne reducerea numărului de medicamente alopate şi a dozelor acestora după un interval de timp care depinde de nivelul blocajului energetic; acestor şedinţe de armonizare energetica li se adaugă remedii gemoterapice, fitoterapice, tablete impregnate energetic şi remedii homeopate, care împreună acţionează în sensul vindecării organismului, corectând dezechilibrul la nivel celular şi dezechilibrul energetic.

     După aproximativ 2-3 luni de tratament, starea generală a pacienţilor se îmbunătăţeşte considerabil, aceştia putând face eforturi medii, iar toate semnele şi simptomele prin care bolile se manifestă în plan fizic sunt controlate cu un număr mai mic şi cu doze mai mici de medicamente alopate. Este şi cazul unei paciente diagnosticate cu Hipertensiune Arterială, Cardiopatie Ischemică, Infarct Miocardic în antecedente, Dislipidemie mixtă, Spondiloză cervico-dorsală şi Sindrom Cefalalgic, care se prezintă pentru oboseală, dispnee la eforturi mici, ameţeală, cefalee frontală şi occipitală şi dureri precordiale însoţite de parestezii la nivelul braţului şi mâinii stângi. În clinică primeşte tratament  constând în 3 şedinţe de armonizare energetică pe săptămână, tablete impregnate energetic, remedii homeopate şi gemoterapice. După 2 luni de tratament starea generală i se ameliorează semnificativ, îi dispare senzaţia de oboseală, nu mai prezintă ameţeli, poate efectua eforturi medii fără dificultăţi respiratorii, episoadele cefalalgice s-au rărit considerabil – erau zilnice, acum sunt 2-3 într-o lună -, durerile precordiale au o intensitate mult mai mică şi apar doar la eforturi mari, iar atunci când apar nu mai sunt însoţite de parestezii ale braţului şi mâinii stângi. Pacienta primeşte în continuare tratament cu tablete impregnate energetic, remedii homeopate, gemoterapice şi un număr mai mic de medicamente alopate în doze mai mici.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha