48
None

Bio-Active MC, un produs japonez de excepţie!

Oyama Agaricus Bio-Active MC este denumirea suplimentului din Ciuperca lui Dumnezeu care  le-a redat speranţa bolnavilor de cancer, diabet, a celor care au probleme cu tensiunea arterială, cu sistemul hormonal, cu sistemul nervos, cu diverse boli dermatologice sau cu surplusul de greutate.

 

De ce Bio-Active MC?

- Deoarece sãnãtatea este mai bunã decât toate şi meriţi sã ai parte de ea!

- Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumitã „Ciuperca

lui Dumnezeu”, cunoscutã pentru acţiunea antitumoralã

puternicã.

- Deoarece ciuperca este cultivatã în mediu natural, nu în serã, fãrã îngrãşãminte chimice.

- Deoarece Bio Active MC îţi oferã garanţia calitaţii japoneze, prin mãrcile primite de la asociaţii

de Medicinã Alternativã şi Complementarã din Japonia.

- Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

- Deoarece vezi minime imbunataţiri ale stãrii de sãnãtate în 10-12 ZILE!

- Deoarece sãnãtatea este mai bunã decat toate şi meriţi sã ai parte de ea!

- Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

 

Studiu de caz

Aşa cum v-am obişnuit, vă prezentăm un alt caz, cel al doamnei I. S. din judeţul Harghita, în vârstă de 38 de ani, înălţimea de 165 cm şi 55 de kg, care  a fost diagnosticată acum un an şi jumătate cu o tumoră pe mediastin de 12 cm, tumoră neoperabilă din punctul de vedere al  medicilor, din cauza poziţionării deosebit de periculoase.

Pacienta, cu un stil de viaţă sănătos dealtfel (nefumătoare, neconsumatoare de băuturi alcoolice, cu o alimentaţie echilibrată), a început tratamentul de chimioterapie şi, după scurt timp, au apărut şi efectele secundare ale acestuia. În acel moment a decis să înceapă administrarea de Bio Active MC, la recomandarea specialistuui fitoterapeut, în doze de câte 2 şi apoi câte 3 pliculeţe/zi. În doar 4 zile doamna a observat că stările de greaţă, rău şi oboseală s-au diminuat vizibil. După tratamentul de chimioterapie au urmat câteva şedinte de radioterapie, în timpul cărora a luat în continuare Bio Active MC. Tumora a scăzut considerabil (5 cm) în această perioadă. După întregul tratament pacienta a continuat administrarea de Bio Active MC pe parcursul altor 3 luni, iar la investigaţii s-a observat că tumora mai scăzuse cu încă 2 cm. Acum doamna I. S. ia doar Bio Active MC, are un regim alimentar indicat de un specialist şi duce o viaţă aproape de normal.

Vă vom informa despre starea de sănătate a doamnei I. S. şi în lunile următoare.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha