None

Carbune medicinal

MEDICINAL

Moto: “Copacii mă învaţă mai mult decât cărţile.”

Sfântul Bernard

Mitologia populară a creat, pentru fiecare regn, un simbol al puterii, cu trimiteri directe la viaţa de zi cu zi a oamenilor, care supravieţuiau într-un mediu ostil. Plecând de la aceste idei, oamenii vedeau în stejar un prieten constant, puternic, care le oferea nu numai hrana zilnică, ci şi apărare contra forţelor naturii dezlănţuite. Aşa a rămas stejarul, de exemplu, pentru popoarele germanice, arborele cel mai iubit, la umbra căruia, în vremurile străvechi, se luau cele mai importante decizii ale comunităţii.

Între om şi stejar există din cele mai vechi timpuri o punte, aproape genetică, care stabileşte pentru totdeauna un raport de fraternitate (“CODRU’I FRATE CU ROMÂNU’ .”). Mergând pe această linie, ştim că stejarul, cu generozitate, a oferit hrană fiinţelor bipede , timp de milioane de ani.

Cu secole în urmă, ghinda a devenit (şi a rămas) o adevărată bogăţie, fiind culeasă cu grijă pentru a fi folosită ca medicament pentru oameni dar şi ca aliment pentru animale, în perioada iernii. Ele erau totodată şi obiecte de veneraţie magică (filozofii vremii vedeau în ghindă răsărind puterea regeneratoare a pădurii). Astfel, se credea că ghindele conţin o tainică esenţă a vigorii stejarului, capabilă să redea puterile celor bolnavi sau obosiţi, să prelungească tinereţea şi să aducă noroc şi prosperitate.

Laboratoarele Elidor vă oferă un produs veritabil - CĂRBUNE MEDICINAL -, care are la bază chiar pulberea de ghindă ajunsă la maturitate.

Practica medicală îndelungată şi utilizarea multiplelor produse de sinteză, care de-a lungul timpului au creat mai multe dezechilibre decât efecte benefice, ne-a îndreptat atenţia asupra utilizării acestui produs, care ne-a adus suficiente argumente referitoare la acţiunea terapeutică şi eficienţa dovedită.

CĂRBUNELE MEDICINAL-ELIDOR a fost utilizat cu succes în diferite afecţiuni ale aparatului digestiv, dar şi în afecţiuni neuroendocrine asociat cu alte produse specifice.

În urma unor investigaţii funcţionale prin scanare computerizată (ELECTROSOMATOGRAMA-DDFAO), efectuate pentru un număr ridicat de pacienţi, la Cluj, s-a obţinut ameliorarea remarcabilă a sindroamelor dispeptice - balonări, indigestii alimentare manifestate prin meteorism, flatulenţă, colite de fermentaţie şi putrefacţie, sindromul de colon iritabil, precum şi în curele de detoxifiere.

Problemele legate de disfuncţii digestive - dischinezii biliare atone, hipertone, gastrite hiperacide, probleme legate de enzime pancreatice, stresul de călătorie, disfuncţii hormonale, colite după tratament antibiotic, dereglări ale ecosistemului intestinal, intoleranţă la lactoză sau gluten - au beneficiat, de asemenea, de efectele terapeutice remarcabile ale acestui produs.

Cantităţile mari de tanin, principii amare, săruri de Ca şi K, conferă produsului efecte tonice, afebrile, proprietăţi antitoxice, antiseptice, antiinflamatorii şi chiar hemostatice la nivel gastrointestinal.

Menţionăm că efectele adverse au fost absente, cu excepţia apariţiei în cazuri rare a constipaţiei, în special la pacienţii cu predispoziţie.

De asemenea, prin administrarea acestui produs, se poate realiza pregătirea pacienţilor pentru efectuarea unor investigaţii imagistice (ecografie).

Rezultate deosebite au fost obţinute şi în cursul protocoalelor de deparazitare, prin utilizarea acestui produs atât la adulţi cât şi la copii, ajutând la absorbţia şi eliminarea paraziţilor şi a toxinelor acestora de la nivel digestiv.

Prin capacitatea de absorbţie chiar a produşilor inflamatori, a radicalilor liberi sau citokinelor, a factorilor catabolici, acest produs reprezintă un factor de protecţie, împiedicând declanşarea ciclului oxidativ.

Din punctul nostru de vedere, produsul are un rol mult mai important în prevenirea amoniogenezei decât antibioticele, care distrug nu numai flora patogenă ci şi pe cea saprofită (“good friend”)

Modul de administrare variază la fiecare pacient, în funcţie de intensitatea simptomelor: în general se administrează câte 2 cp de 2 sau de 3 ori/zi.

Comentarii


ebert daniela

este adevärat, cärbunele medicinal asociat cu Colebil, scade burta, nu mai ai greturi, balonäri, mincarea nu se mai duce inapoi in gurä, iese mai repede pe partea cealaltä. Asta usurazä burta, intestinele, capul se lumineazä!

Jan. 31, 2011, 9:08 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha