None

Energizant pediatric - Sursă de energie pentru micuţul tău!

     Vine primăvara, anotimpul trezirii la viaţă şi al regenerării.

     Lumea plantelor medicinale şi a produselor apicole reprezintă un tărâm miraculos şi inepuizabil de energie, oferindu-ne ajutorul lor pentru a combate senzaţia de oboseală, pentru a crea organismului starea de bine, pentru a ne hrăni cu energia lor vitală.

     În această perioadă, organismul nostru simte nevoia să se adapteze la schimbările de temperatură, luminozitate.

     În aceste condiţii, ne confruntăm cu un deficit de vitamine şi minerale, cauzat de alimentaţia neechilibrată şi nesănătoasă din timpul iernii, crescând şansele să fim victime sigure ale asteniei de primăvară.

     Populaţia viitorului este direct dependentă de sănătatea copiilor de astăzi. Pentru a-ţi ajuta prichindelul să depăşească această perioadă voios şi sănătos, trebuie să-i asiguri necesarul de vitamine şi minerale esenţiale. Primii ani din viaţa unui copil sunt esenţiali pentru consolidarea sănătăţii şi formarea personalităţii.

     Plantele au capacitatea de a sintetiza toate vitaminele, în contrast cu organismul uman, care trebuie să asigure necesarul prin alimentaţie. Vitaminele, mineralele şi aminoacizii sunt implicaţi în toate procesele biochimice caracteristice vieţii. Cu cât organismul este mai tânăr, cu atât nevoile de lipide, vitamine, minerale, aminoacizi şi glucide sunt mult mai ridicate decât la persoanele mai în vârstă.

     Absenţa totală sau parţială a vitaminelor şi mineralelor din alimentaţia copilului determină apariţia unor tulburări numite hipovitaminoze sau avitaminoze. O carenţă vitaminică reprezintă o perturbare în mecanismul enzimatic implicat în procesele fiziologice.

     Vitaminele sunt substanţe organice indispensabile catalizării metabolizării celulare şi absolut necesare creşterii şi dezvoltării armonioase a copilului. Vitaminele sunt absorbite la nivelul intestinului subţire şi prin piele, iar eliminarea lor se realizează pe cale renală sau intestinală. Cele mai multe vitamine se găsesc în alimentele de origine vegetală şi animală.

     Un conţinut bogat în principii biologice esenţiale au şi produsele apicole, care sunt foarte eficiente în prevenirea diferitelor afecţiuni şi îmbunătăţirea sistemului imunitar.

     Polenul, lăptişorul de matcă şi propolisul asigură elementele nutritive şi factorii antioxidanţi naturali necesari pentru sănătatea, creşterea şi dezvoltarea copilului.

     În compoziţia produselor apicole se mai regăsesc proteine, aminoacizi liberi, enzime, lipide, vitamine, substanţe minerale, compuşi cu fosfor,  toate acestea având o importantă acţiune antimicrobiană şi antimicotică, un rol esenţial în reacţiile şi schimburile de gaze la nivel celular, precum şi în metabolismul glucidic, lipidic şi proteic, reprezentând nutrienţii esenţiali pentru procesele energetice şi formarea scheletului.

     Toate aceste minuni ale naturii le oferă copiilor un plus de energie şi, de aceea, Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune „Energizantul Pediatric” - asociere de principii naturale active care au un aport important de aminoacizi esenţiali, vitamine, minerale şi oligoelemente, produsul reducând stările de oboseală şi redând vitalitatea organismului copilului. În plus, datorită compoziţiei sale - cătină fruct, lăptişor de matcă, propolis, polen, chlorella -, susţine apărarea naturală a organismului, acţionând şi ca un antibiotic natural.

     Produsele prezentate mai sus sunt disponibile în farmacii şi plafare. Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau accesaţi site-urile noastre:www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro !

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha