None

Ursomax - un detoxifiant revoluţionar

     Pe agenda de lucru a cercetătorilor de la NASA se află identificarea unor modalităţi suportabile pentru om de a călători pe distanţe astronomice.

     Destinaţiile îndepărtate implică deplasări cu durate de zeci de ani, ceea ce face ca suportabilitatea lor să fie pusă sub semnul întrebării.

     Un fenomen biologic asemănător hibernării poate crea un shunt temporal cu durate variabile, în care organele vitale s-ar putea menţine în viaţă la un nivel bazal minimal, putând supravieţui cu consumuri foarte mici.

     Intrarea în hibernare se face fără incidente, în schimb ieşirea din hibernare poate fi însoţită de fenomene colaterale, generate de intoxicaţia endogenă, ca şi de epuizarea resurselor energetice.

     Subiectul biologic posthibernare are un conţinut exploziv, realizat prin acumularea de compuşi acizi şi radicali liberi. Supravieţuirea este realizată prin detoxifiere intensă.

     Ursul carpatin a selectat din multitudinea de plante care se găsesc în păduri în jurul scorburii pe cele cu eficacitate excepţională în detoxifiere. În acest caz, Ursomax (Elidor) devine un prototip pentru detoxifiere, prin rapiditatea şi eficienţa cu care elimină din circulaţie endo şi exotoxine.

     Vom enunţa câteva proprietăţi ale plantelor care intră în compoziţia Ursomax (Elidor).

      A. Allium ursinum (usturoiul ursului)   

 • Facilitează digestia , opreşte diareea , inhibă colicile, combate constipaţia.   
 • Opreşte dezvoltarea bacteriană pe plăgile expuse mediului extern.    
 • Antiinflamator puternic.   
 • Are efecte terapeutice în traheobronşite, pleurezie şi TBC.    
 • Prin prezenţa sulfului (în cea mai mare cantitate dintre toate plantele, curăţă organismul uman, inclusiv tubul digestiv, elimină metalele grele şi pesticidele.    
 • Antihipertensiv prin efect ACE inhibitor-like.

     B. Păpădia   

 • Efect diuretic, purifica sângele, antianemic.    
 •  Efect hepatoprotector.    
 • Stimulează funcţia digestivă.    
 • Sudorific.    
 • Reglează dezechilibrul glandelor endocrine (în special obezitatea).    
 • Vindecă eczemele.

     C. Rumex alpinus (ştevia stanelor) - creşte peristaltismul digestiv cu eliminarea deşeurilor metabolice, combate constipaţia.

     D. Ramunculus ficaria – detoxifiant  puternic recomandat şi în afecţiunile dermatologice.

     E. Urtica dioica.

 • Antiinflamator puternic, diuretic natural , uricozuric, elimină bacteriile din tractul urinar, reduce alergiile cutanate, curăţă sângele, reduce fenomenul inflamator articular, inhibă formarea de citokine, prostaglandine, leucotriene. 
 • Tratează rinitele alergice şi congestia nazală. Este antihipertensiv.  Această combinaţie prodigioasă, care are ca numitor comun  acţiunea lor puternic detoxifiantă, constituie primul breakfast de primăvară al ursului carpatin după 6 luni de post negru.

     Fitoterapia umană poate adopta acest algoritm magic detoxifiant, care, printr-o acţiune de full-contact metabolic poate elimina într-un timp record toxinele endo şi exogene cumulate în organismul uman.

     Acest detoxifiant acţionează concomitent pe resorturile de eliminare fiziologică: renal, hepatic, digestiv, cutanat.

     Ursomax, prin acţiunea lui, normalizează constantele biologice şi devine un instrument util şi eficient în multiplele agresiuni pe care le suportăm în jungla urbană.

     Se recomandă administrarea de 3-6 comprimate pe zi în funcţie de intensitatea stresului alimentar , fizic, psihic, metabolic.

     Nu s-au observat fenomene secundare.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha