None

Pentru că ne-aţi întrebat, vă răspundem!

 

     Dorim să venim în ajutorul dumneavoastră cu informaţii simple şi cu detalii de principiu, ţinând cont de numeroasele întrebări pe care ni le pun la telefon, pe site şi în direct pacienţii noştri reali şi virtuali.

     Când ar fi bine să ne prezentăm la consultul de medicină integrată Sciencemed, în ce fază a bolii?     

     În orice tip de medicină, cu cât prezentarea la medic se face mai din timp, cu atât revenirea este mai rapidă şi completă. Ţinând cont de faptul că există predispoziţii specifice moştenite de fiecare persoană de la ascendenţii săi, am putea spune chiar că prezentarea la consultul de medicină integrată Sciencemed ar fi optim în orice fază de “aparent sănătos”, pentru că ar putea preveni multe dintre posibilele îmbolnăviri.      

     Dar dacă suntem în diferite faze de evoluţie ale unor boli de lungă durată sau pentru care luăm demult tratament alopat?     

     Chiar şi în aceste cazuri există rezultate uimitoare, pentru că tratamentele integrate Sciencemed realizează echilibrarea şi armonizarea organismului. Adică, boala şi efectele secundare ale medicamentelor slăbind mult forţa de apărare a corpului, e mai greu să câştigăm energie pentru a reface forţa vitală sau de apărare. Trebuie să ne ajute ceva sau cineva. O poate face medicina energetică, în cadrul medicinei integrate Sciencemed.

     Cum se consultă la Sciencemed? Este vorba de aceleaşi tipuri de consultaţii ca şi la medicina cu care am fost obişnuiţi?     

     Medicina integrată Sciencemed foloseşte metode de diagnostic pentru funcţia organelor şi sistemelor, pentru starea lor energetică, dar şi pentru starea mintală, fizică şi emoţională a pacientului. Acestea sunt, pe lângă consultul de medicină clasică, consultul homeopatic, electrosomatografia interstiţială şi testarea de biorezonanţă Paul Schmidt. Consultul este elaborat, personalizat, detaliat şi urmat de tratament recomandat pe aceleaşi principii.    

       Medicamentele care sunt prescrise în urma consultului de medicină integrată se găsesc greu?     

     Tratamentul recomandat în urma consultului va consta în tablete încărcate energetic şi informaţional cu frecvenţe personalizate pentru fiecare pacient - direct în urma consultului de biorezonanţă, în asociere cu tratament homeopat, gemoterapic şi fitoterapic, care poate fi găsit la farmaciile noastre.     

     Când voi începe tratamentul recomandat, va trebui să renunţ la tratamentul meu de mai mulţi ani?     

     În nici un caz. După evaluarea – în câteva etape - a efectelor tratamentului recomandat, medicul va putea lua în considerare modalitatea optimă de reducere a dozelor unor medicamente alopate, ideal în colaborare cu medicul de familie sau cu medicul curant specialist al fiecărui pacient.     

     Când pot să aştept apariţia efectelor?     

     Este acelaşi răspuns cu cel de la diagnosticare. Nu vor exista două diagnostice la fel, dar nici două vindecări la fel. Forţa vitală a organismului este cea care dictează. Însă, majoritatea pacienţilor au semnale că ceva se întâmplă mai bine în corpul lor chiar din timpul primului consult, când primesc terapia prin biorezonanţă. Este dovada deja a începutului de reechilibrare a forţei vitale.     

     Cât timp va trebui să iau medicamentele?    

     În cazul unor pacienţi tineri sau cu părinţi şi ascendenţi fără probleme majore de sănătate, sau cu boli şi tratamente din trecut doar de scurtă durată, uneori sunt suficiente câteva zile sau săptămâni de tratament. Pentru probleme de sănătate mai îndelungate sau moştenite de la ascendenţi, sau complicate, refacerea forţei vitale foarte slăbite poate necesita mai multe cure de câteva luni de terapie. Putem merge pe principiul că, la zece ani de suferinţe, trebuie măcar un an de răbdare pentru vindecare.     

     Ce boli se pot trata la dumneavoastră?

     Medicina integrată Sciencemed nu tratează boli, ci pacienţi. Aceşti pacienţi au o boală comună totuşi, aceasta fiind scăderea forţei energiei vitale de a reface complet organismul după agresiuni. Ce înseamnă aceste agresiuni? Pot fi infecţiile, inflamaţiile, stresul şi răspunsurile necorespunzatoare la el, şocurile emoţionale, efectele secundare ale tratamentelor alopate şi naturiste luate fără recomandare de specialitate, alergiile şi modificarea imunităţii organismului, acumulările de toxine energetice, infecţioase, chimice, electromagnetice, tulburările metabolice şi funcţionale, traumatismele. Deci, practic, se pot atenua sau chiar elimina efectele agresiunilor asupra organismului.

Comentarii


ANA

Buna ziua, am un chist ovarian , ma puteti ajuta?

April 12, 2016, 12:01 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha