48
None

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

Oyama Agaricus Bio-Active MC este denumirea suplimentului din Ciuperca lui Dumnezeu care le-a redat speranţa bolnavilor de cancer, diabet, a celor care au probleme cu tensiunea arterială, cu sistemul hormonal, cu sistemul nervos, cu diverse boli dermatologice sau cu surplusul de greutate.

Dorim să vă prezentăm două cazuri noi, ale unor persoane care au avut încredere în produsul adjuvant Bio-Active MC.

În urmă cu câteva zile am avut plăcuta surpriză să fim contactaţi de domnul I. A. din Iaşi, diagnosticat acum câţiva ani cu cancer la plămâni şi cu o speranţă de viaţă relativ scăzută la acel moment. După tratamentele clasice şi Bio Active MC (iniţial a luat 3 pliculeţe/zi, apoi a scăzut doza, iar acum ia doar câte 1 pliculeţ/zi timp de o săptămână pe lună), şi-a revenit, se simte bine şi şi-a reluat activitatea.

Un alt caz de menţionat este cel al doamnei M. A., din judeţul Alba. În vârstă de 64 de ani, dumneaei a fost diagnosticată cu cancer la sân. După operaţie şi tratamentul clasic, a constatat din păcate că boala a afectat şi celălalt sân. Doamna M.A. a aflat despre Bio Active MC după ce terminase chimioterapia şi a decis să-l încerce. A luat mai întâi 2 pliculeţe/zi şi a observat că se simte puţin mai bine. Ulterior a trecut la 3 pliculeţe/zi şi ne-a declarat că la ultima investigaţie medicul a fost plăcut surprins de starea dumneaei. Continuă şi acum administrarea de Bio Active MC şi ne va ţine la curent cu starea de sănătate.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

De ce Bio-Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha