58
None

Ce inseamnă wellness&spa?

Ce este wellness?

Să te simţi bine.

Să fii activ psihic.

Să mănânci corect.

Odihnă și relaxare.

Accentul este pus pe prevenţie mai mult decat pe tratare, fiind proactiv (acţionând din timp pentru a preveni bolile şi minimalizand complicaţiile), nu doar reactiv (apelând la ajutor medical după ce boala s-a produs). Ce putem face pentru avea o stare de sănătate mai bună a organismului, pentru a ne simţi bine în pielea noastră şi pentru o stare mentală bună? Oamenii sunt motivaţi spre schimbare datorită experienţei de viaţă, beneficiilor care pot fi aduse, invăţarii modului în care să se acţioneze şi suportului oferit. În primul rând trebuie să începem cu managementul alimentaţiei şi corectarea obiceiurilor alimentare.

Stresul. Un element cotidian (din păcate), privit ca un lucru normal în zilele noastre, stresul se manifestă atât fizic, cât şi mental şi este cauzat de evenimente majore în viată (boala, pierderi sau schimbări majore, aşteptări etc.), dar şi de evenimente minore, care se petrec zi de zi şi care, prin efectul lor cumulativ, pot avea în final un impact ridicat. Stresul cauzează probleme fizice, emoţionale si de comportament, care ne pot afecta sănătatea, energia, tonusul, precum şi relaţiile personale şi profesionale. Influenţa poluării, a stresului şi a alimentaţiei incorecte se manifestă pe termen lung prin scăderea imunităţii, obezitate, boli nervoase şi lipsă de vitalitate. Neplăcerile cauzate de stresul cotidian pot fi învinse mai usor prin aromaterapie, meloterapie, masaj, acupunctură şi diverse tratamente spa, de exemplu.

 Wellness vs. Spa

Spa înseamnă îngrijirea sănatăţii psihice şi fizice prin apă, în timp ce wellness este sinonim cu armonie între fizic, mental, şi spiritual. Wellness înseamnă vitalitate, sănatate pe termen lung, funcţionarea perfectă a organismului, o stare psihică bună, un aspect exterior îngrijit, un corp frumos. Wellness înseamnă o atitudine pozitivă faţă de viaţă, să fii optimist(ă) şi să ai energie pentru a realiza ceea ce îţi doreşti. Această stare se asigură prin deprinderi legate de stilul de viaţă (prepararea corecta a hranei, alimentaţie echilibrată, consum de suplimenţi de nutriţie, mişcare, odihnă, relaxare, îngrijirea zilnică a corpului şi a tenului.

Eter Spa

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha