58
None

Cum facem fata durerilor de spate

     Produsul Kosmodisk mi-a atras atenţia din primul moment prin modul natural de acţiune (extrem de simplu, dar foarte eficient), prin lipsa efectelor secundare asupra altor afecţiuni cronice sau tratamente urmate concomitent, şi prin efectul spectaculos dovedit la toţi pacienţii care l-au utilizat, de alinare a durerilor de coloană vertebrală, la orice nivel.

     Dispozitivul este creat dintr-un material uşor, testat ştiinţific şi experimentat, în Slovenia.

     Structura sa imită forma vertebrelor şi discurilor intervertebrale, astfel încât fixat pe coloană, prin prezenţa sa, creează un masaj al muşchilor paravertebrali, îmbunătăţeşte circulaţia locală, încălzeşte zona de acţiune, înlătură contractura musculară, a muşchilor paravertebrali, relaxându-i, ca şi în urma unui masaj kinetoterapic manual, îndepărtând astfel durerile de coloană vertebrală la toate nivelurile: cervical , toracic, lombar.

     Este recomandat în toate afecţiunile coloanei vertebrale în care predomină durerea. În cazul în care durerile sunt însoţite de complicaţii (apar parestezii şi ”amorţesc” mâinile sau picioarele, deficit motor (mers “şchiopătat”), este bine de ştiut că efectul lui este de alinare a durerilor, celelalte simptome fiind tratate prin alte metode terapeutice.

     Este un produs original, deoarece este foarte uşor de folosit, ziua dar şi noaptea în somn, la serviciu, la cumpărături, în maşină.

     Se utilizează la început 3 ore/zi timp de 21 zile, deoarece masajul creat de el este bine să fie progresiv. Apoi poate fi purtat permanent. Odată achiziţionat poate fi folosit toată viaţa.

     Este recomandat în special persoanelor adulte şi vârstnice, de la 25 de ani în sus.

     Părerea mea personală în urma experienţei pe care am acumulat-o recomandând dispozitivul medical Kosmodisk, este aceea că pentru orice medic sau cadru medical, este produsul ideal de tratament al pacienţilor cu dureri de coloană vertebrală fără complicaţii.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha