None

Copii nostri pot fi mai inteligenti

     Terapia tradiţională cu Ulei din ficat de cod

     Femeile moderne şi informate ştiu că un copil trebuie conceput cu dragoste şi inteligenţă.

     Bazele unei noi vieţi sănătoase se pun încă din perioada prenatală, când viitoarea mamă trebuie să se îngrijească atât de sănătatea ei, cât şi de a copilului.

     Mămicile doresc să creeze condiţiile cele mai potrivite pentru a avea copii inteligenţi şi sănătoşi, care să se dezvolte armonios. De cele mai multe ori, ele preferă informaţiile care le ghidează pe căi fără riscuri, care pun în practică metode naturale, tradiţionale, îndelung verificate, cum ar fi terapia tradiţională cu Ulei din ficat de cod

     Deoarece acizii graşi Omega-3 nu pot fi produşi de corpul uman, este foarte important aportul prin dietă sau prin suplimente nutritive de calitate superioară, pentru a alimenta continuu dezvoltarea lipidelor cerebrale.

     În ultimul trimestru de sarcină se definitivează formarea creierului copilului, a retinei şi a sistemului nervos, în componenţa căruia intră acizii graşi Omega-3, în proporţie de peste 60%.

     Omega-3 constituie cărămizile de temelie ale formării creierului, iar procesul de formare se bazează pe rezervele de Omega-3 ale mămicii. Dacă aceste rezerve sunt sărace, atunci pot apărea carenţe în dezvoltarea intelectuală a copilului şi o dezvoltare mentală şi psihomotorie întârziată a copilului.

     Adesea, copiii născuţi prematur şi cei cu o dezvoltare intrauterină încetinită au la naştere o cantitate redusă de astfel de acizi graşi Omega-3.

     Laptele de mamă şi peştii graşi conţin mari cantităţi de Omega-3 DHA, dar şi uleiul din ficat de cod este bogat în Omega 3 şi vitamina D şi poate fi uşor administrat copiilor mici, chiar sub 1 an.

     În multe ţări, copiilor li se administra la şcoală, zilnic, ulei din ficat de cod, care cumulează efectele benefice ale vitaminelor D şi A şi ale acizilor graşi Omega-3, atât pentru oase si dentiţie, care se formează viguros şi sănătos, cât şi pentru capacitatea de învăţare şi de concentrare. Acum, Uleiul din ficat de cod are un gust bun, puritate şi eficienţă specială.

     Studii ştiinţifice experimentale au arătat că acei copii care au primit un aport suplimentar de Omega-3, DHA, au trecut cu brio testele de inteligenţă, mult mai bine decât cei care au avut un deficit în dieta lor. Şcolarii care au luat timp de 6 luni ulei de peşte şi-au îmbunătăţit capacitatea de concentrare şi performanţele şcolare. Vezi şi documentarul BBC “Child of our time”.

     Zicala ”Uleiul de peşte face copilul deştept” este binecunoscută, dar efectele binefăcătoare s-au observat şi la vârste adulte şi la seniori.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha