None

Echilibru psihic si fizic,vitalitate si feminitate prin remediul Kamaiany

     Organismul feminin, datorită funcţiei sale concepţionale, purtătoare de sarcină, se află de-a lungul vieţii sub influenţa unui bioritm bifazic lunar , supus la două acţiuni opuse ca efect: acţiunea hormonală de tip foliculinic , generatoare de feminitate şi menţinătoare a acesteia, generatoare a pulsiunii erotice, a activismului psihic şi fizic, a unei structuralităţi graţios-robuste a ţesuturilor, cealaltă acţiune hormonală, de tip progesteronic , are ca misiune, în primul rând concentrarea funcţionalităţii psihice şi fizice a femeii spre menţinerea unei eventuale sarcini. Pe primul loc în funcţionalitatea psihică, endocrină, general biologică situându-se logica reproductivă, potenţial maternă, a femeii gestante (chiar etimologia termenului progesteronă sugerează această funcţie căreia, în aceste circumstanţe, îi sunt subordonate toate celelalte funcţii ale organismului). Această bifazicitate a funcţionalităţii endocrine a femeii şi intervenţia unor evenimente ca întreruperea chirurgicală a sarcinii, anticoncepţionalele, fac ca echilibrul fiinţei feminine să fie mai labil, mai uşor perturbabil şi mai susceptibil la o evoluţie spre patologic decât reprezentanţii sexului masculin.

     Remediul Kamaiany a dovedit că vine cu mult succes în întâmpinarea, în combaterea preventivă şi curativă a dereglărilor pe fond endocrin care pot afecta femeia.

     Una dintre suferinţele care pot apărea în acest context, sunt: ciclurile menstruale prelungite, cu pierderi de sânge abundente (hipermenoree, chiar menoragie) şi uneori dureroase, expresie de obicei a hiperfoliculinemiei, dar nu numai, de aceea se recomandă un control medical de specialitate riguros.

     Kamaiany reglează ciclul menstrual, influenţând benefic şi endometrul (mucoasa şi peretele uterin), combătând sângerările menoragice, influenţează în bine echilibrul endocrin de ansamblu al femeii la orice vârstă, combate infertilitatea care se asociază cu menoragiile, normalizând şi ovulaţia şi ciclul lunar. Fiind şi un bun imunostimulator, combate preventiv şi curativ pericolul unor infecţii genitale (inclusiv ale endometrului) uneori asociate tulburărilor de ciclu şi favorizate de intervenţiile abortive.

     Prin aportul remineralizant, Kamaiany combate cu succes anemia, consecinţă a sângerărilor abundente, fiind un bun donator de fier, dar şi de calciu, zinc, vitamina C.

     Kamaiany este şi un aliat al femeii care se apropie de vârsta critică a menopauzei (ginapauzei), când se sistează ciclul lunar ca expresie a opririi activităţii ovariene, involuţia sistemului osteo-muscular, cu osteoporoza consecutivă şi riscul sporit de fracturi, tulburările emoţional-afective pe plan psihic (iritabilitate, depresie, anxietate, tulburările neuro-vegetative, bufeuri, transpiraţii nocturne intense) sunt bine influenţate de Kamaiany . Pentru combaterea tulburărilor de ginopauză, este indicată asocierea Kamaiany cu Ashwaganda .

     Preventiv, Kamaiany poate fi utilizat în medicina muncii, în cazul femeilor care prestează munci grele şi sunt expuse unei menopauze precoce.

     Printre speciile de plante care au furnizat principiile bioactive ale remediului Kamaiany , menţionăm: Saraca ashoka, renumită plantă ayurvedică pentru efectul său antimenoragic, indicată în toate sângerările susceptibile la ergototerapie şi totodată cu efecte antileucoreice, şi Symplocos racemosa (cu aceleaşi indicaţii, Mesua ferra, cu efect antipolimicrobian, Commiphora wightii, cu efect antiseptic, antiinflamator şi astringent.

     Toate produsele firmei STAR INTERNATIONAL MED sunt obţinute din plante medicinale native din India, cultivate în condiţii ecologice şi prelucrate prin procedee tehnologice netermice, la standarde internaţionale de calitate (GMP), fiind avizate de M.S.F.

     PRODUSELE SE GĂSESC ÎN TOATE FARMACIILE ŞI UNITĂŢILE PLAFAR DIN BUCUREŞTI ŞI DIN ŢARĂ SAU ÎN MAGAZINUL PROPRIU DIN BD. CAROL I NR. 46 (VIS-A-VIS DE BISERICA ARMENEASCĂ)

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha