None

Psoriazis Tratament Naturist cu Noni

PSORIAZIS

Psoriazisul este o afecțiune cronică caracterizată prin apariția la nivelul pielii a unor leziuni roșiatice acoperite de scuame albe, formând placarde cu întindere variabilă. Cele mai afectate zone sunt la nivelul genunchiului, cotului sau al scalpului, dar leziunile pot apărea și pe arii mai extinse. Chiar dacă manifestarea la nivelul pielii este cea mai vizibilă și cel mai des singura tratată, psoriazisul nu este localizat doar la nivelul pielii ci este o afecțiune a întregului organism implicând diverse organe și funcții ale organismului: ficat, rinichi, sistemul osos, metabolism etc.

Este foarte importantă igiena locală a pielii afectate de psoriazis: spălarea cu săpunuri blânde, naturale cu cătină și noni de la Nutriward® (fără frecare dură și exfoliere forțată a leziunilor), aplicarea de unguente emoliente protectoare ale epidermei (ulei de argan, creme cu lăptișor de matcă, creme cu miere, creme cu unt de Karite etc fără conservanți, parfum și coloranți). O dată la 3 zile se poate aplica o mască obținută din: o linguriță pulpă noni + o linguriță miere + 1 gram lăptișor de matcă; această mixtură se lăsă 20 minute pe piele după care se îndepărtează doar cu apă călduță, fără săpun.

www.nutriward.com

0722540041, 0724540830, 0212708122

Terapia de fond în psoriazis poate fi concepută ca schemă de tratament alopat sau ca schemă de tratament naturist, prescrise în funcție de starea generală a pacientului, vârstă, sex, boli asociate si vechimea bolii.

Foarte importantă în terapia psoriazisului este și alimentația: reducerea cât mai mult posibil a aportului de proteine de origine animală, în special carne, prăjeli și grăsimi, creșterea consumului de cereale, vegetale, legume, zarzavat, fructe proaspete, iaurturi (iîn special din lapte de capră). Este foarte important aportul de minerale șși vitamine necesare regenerării pielii și desfășurării corecte a proceselor metabolice. Un aliment foarte bun ce îmbină multe din calitățile necesare sănătății organismului și care asigură un aport optim de vitamine, minerale și nutrienți, este Noni Nutriward®; se recomandă o cură de 21 zile pe lună de pulpă Noni dimineața – 1 lingură și o capsulă sau ½ lingură seara. În cele 10 zile de pauză se va continua același regim alimentar și aceeași modalitate de curățare și întreținere a pielii cu săpun de Noni Nutriward® și se va administra zilnic și câte o cană de ceai de trei frați pătați.

Dr. Cristina Bogdan

Medic MG, acupunctura, homeopatie, api-fitoterapie

www.chrismedlife.ro 021 2221541, 0728189555

Comentarii


bica iuliana

am psiriazis, de 12 ani si am incercat de o luna cu suc de noni si unt de Shea, pe leziuni, sint foarte incuntata ca a inceput sa dea roade.E super noni.

Sept. 14, 2011, 5:12 p.m.
0
2

petrus anca

pentru spalat folositi cu incredere sapunul facut manual de NONI (este facut de galador)il gasiti la plafarul din piata unirii

Sept. 14, 2011, 10:58 p.m.
0
2

george

am avut psoriazis pe tot corpul timp de 19 ani si pot spune ca am incercat toate nebuniile pe care mi le-au recomandat doctorii si toate tratamentele pe care le-am gasit pe net.Din toate de 3 luni urmez un tratament naturist care da rezultate.In sfarsit am gasit ceva care ma readuce la viataAcel ceva este o persoana care a avut aceasta boala si a inventat si testat pe propria piele diverse tratamente.Intrati pe www.tratament-psoriazis.cabanova.com Nu o sa va para rau.

April 23, 2013, 10:33 a.m.
5
2

andreea

Cu ceva timp in urma am cumparat pentru mama mea care avea psoriazis intr-o stare avansata crema naturala pentru psoriazis si eczeme de la Derma E.\r\n In scurt timp de folosire a dat randament, a inceput sa apara primele schimbari. Pot sa zic ca din toate tratamentele pe care le-a folosit mama mea aceasta crema a reusit sa faca minuni pentru ea.\r\n O recomand cu incredere.

Aug. 8, 2015, 2:24 p.m.
2
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha