None

Uimitorul fruct care ne poate mentine sanatosi si mereu in forma:Borojo-Nutriward

are ne poate menţine sănătoşi şi mereu în formă: Borojo- NUTRIWARD

Borojo (Borojoa patinoi)- NUTRIWARD este o plantă amazoniană care produce un uimitor fruct cu deosebite calităţi nutriţionale şi terapeutice. Fructul se administrează sub formă de vin, gem sau deshidratat, neputând fi consumat ca atare.

Utilizările sale seculare în medicina populară i-au determinat pe medicii occidentali să-i cerceteze compoziţia, care s-a dovedit a fi deosebită: proteine şi fosfor în concentraţii foarte mari, carbohidraţi, acid malic, vitamine din grupul B, fenoli, flavonoizi, acid ascorbic, calciu, fier, siliciu şi alte oligoelemente.

Concentraţia mare în proteine şi, mai ales, în aminoacizi esenţiali (leucina, izoleucina, fenilalanina, metionina) îl recomandă ca sursă importantă de proteine în regimurile vegetariene sau malnutriţie, regenerare celulară, recuperare postoperatorie sau după efort prelungit (în cazul sportivilor de performanţă) un kilogram de fruct echivalând cu 3 kilograme de carne (din punctul de vedere al conţinutului proteic). Cantitatea impresionantă de fosfor - 150mg/100 g (care intervine în generarea energiei celulare) îl recomandă din nou sportivilor, dar şi vârstnicilor (întârzierea îmbătrânirii, prevenirea bolilor Alzheimer şi Parkinson), copiilor şi tinerilor (prin susţinerea memoriei de scurtă durată). Efectul său energizant general devine evident după aproximativ 30 de minute de la ingerarea unei doze de fruct sub formă de gem, capsulă sau băutură. De asemenea, prin conţinutul de acid malic, efectul de îndepărtare a oboselii a fost evident şi la pacienţii cu fibromialgie, scleroză multiplă sau poliartrită reumatoidă.

Folosit de secole de băştinaşi pentru efectele afrodisiace (atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi), se dovedeşte util atât în disfuncţii sexuale cât si în tulburările hormonale din menopauză, andropauză sau pubertate. Conţinutul de sesquiterpenlactone recomandă fructul ca adjuvant important în terapia cancerelor (prin oprirea dezvoltării tumorilor şi împiedicarea metastazării).

Compoziţia unică, medicina populară şi studiile clinice recomandă Borojo-NUTRIWARD şi pentru reglarea glicemiei, stabilizarea hipertensiunii arteriale, tratamentul bronşitelor acute sau astmului bronşic cronic, reglarea funcţiei renale, îmbunătăţirea sistemului imunitar şi a sistemului nervos, prevenirea îmbolnăvirilor pe parcursul curelor de slăbire. Utilizarea concomitentă (pentru potenţarea efectelor terapeutice) a fructelor Borojo şi Noni–NUTRIWARD se face în doze stabilite, în funcţie de tratamentele urmate, starea generală şi de afecţiunile pacienţilor.

Dr. Cristina Bogdan,

medic MG, acupunctură, homeopatie, fitoterapie, apiterapie, consiliere psihoterapică, Centrul Medical “Naturopathya Med” Bucureşti , str Tudor Vianu, nr 36, sector 1, tel: 021- 222.15.41, 0728.189.555.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha